Παρασκευή 25 Μαρτίου 2016

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι αγώνες "αθλοπαιδείας" πετοσφαίρισης Δημοτικών, Γυμνασίων και ΑΜΕΑ Αχαΐας

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Μεγάλη επιτυχία σημείωσαν οι Αγώνες «ΑθλοΠΑΙΔΕΊΑΣ» Πετοσφαίρισης Δημοτικών, Γυμνασίων και ΑΜΕΑ Ν. Αχαΐας. Οι αγώνες Πετοσφαίρισης πραγματοποιήθηκαν το χρονικό διάστημα 07/03/2016 έως 18/03/2016 στην Πάτρα, την Κ. Αχαΐα και το Αίγιο.

Συμμετείχαν συνολικά 64 Δημοτικά Σχολεία και 47 Γυμνάσια με ομάδες αγοριών, κοριτσιών και μεικτές. Στα Δημοτικά Σχολεία οι ομάδες έφθασαν τις 171 με 1026 συνολικά μαθητές και μαθήτριες. Στα Γυμνάσια συμμετείχαν 69 ομάδες με 828 συνολικά μαθητές και μαθήτριες.

Η διάρκεια του τουρνουά έφθασε τις 17 αγωνιστικές ημέρες, ενώ χρησιμοποιήθηκαν 9 διαφορετικές αθλητικές εγκαταστάσεις σε Πάτρα, Αίγιο και Κ. Αχαΐα.

Η μορφή του πρωταθλήματος είχε μη ανταγωνιστικό χαρακτήρα με κεντρικό άξονα τη συμμετοχή, ενίσχυση της συνεργασίας των μαθητών και των σχολείων, την εξοικείωση των συμμετεχόντων με τους κανονισμούς του αθλήματος καθώς και τη γνωριμία με τους αθλητικούς χώρους της περιοχής μας.

Η συμμετοχή και η ανταπόκριση των μαθητών, καθηγητών Φυσικής Αγωγής και Διευθυντών ήταν εντυπωσιακή – συνολικά έλαβαν μέρος πάνω από 1854 μαθητές – μαθήτριες! από 111 σχολικές μονάδες της περιφερειακής ενότητας Αχαϊας.

Έτσι υπηρετείται το όραμα των «Αγώνων ΑθλοΠΑΙΔΕΊΑΣ» να δημιουργηθεί μια νέα κυρίαρχη αθλητική τάση στη ελληνική κοινωνία, οι «Δια Βίου Ασκούμενοι» και να προκύψουν οι σωστοί αθλητές, προπονητές, διαιτητές, παράγοντες και φίλαθλοι, με προσήλωση στις υψηλές αξίες του αθλητισμού και του «Ευ Αγωνίζεσθαι».

Ευχαριστούμε για τη βοήθειά τους, τους καθηγητές Φυσικής Αγωγής και τους Ιατρούς που συνέβαλαν στην απρόσκοπτη τέλεση των αγώνων.

Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε το Δήμο Πατρέων για την παραχώρηση του Κλειστού Γυμναστηρίου Ροϊτίκων, το Πανεπιστήμιο Πατρών για τη χρήση του Κλειστού Γυμναστηρίου του, το Δήμο Δυτικής Αχαΐας για την παραχώρηση του Κλειστού Κ. Αχαΐας, το Δήμο Αιγιάλειας που μας διέθεσε το Κλειστό Γυμναστήριο Αιγίου, την Ε.Δ. ΠΕΑΚ που μας διέθεσε το Κλειστό Γυμναστήριο (ΚΟΥΚΟΥΛΙ) και την Κεντρική Σάλα του 'ΤΟΦΑΛΟΣ' καθώς και τις διοικήσεις των αθλητικών σωματείων “ΑΠΟΛΛΩΝ”, “ΕΑΠ” ΚΑΙ “ΟΛΥΜΠΙΑΣ” που επίσης μας παραχώρησαν τα Κλειστά Γυμναστήριά τους.


Πηγή: http://www.thebest.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.