Παρασκευή 25 Μαρτίου 2016

Τι πρέπει να φοράτε στις συνεντεύξεις για δουλειά

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Η διαδικασία της συνέντευξης για δουλειά είναι από μόνη της αρκετά αγχωτική για να έχει μια γυναίκα να σκέφτεται και τι θα φορέσει. Από την άλλη, κάποιες έξυπνες ενδυματολογικές κινήσεις μπορούν να τονώσουν την αυτοπεποίθησή σας, που είναι κρίσιμη σε μια τέτοια «δοκιμασία» αλλά να και να δώσουν τη σωστή εικόνα για την προσωπικότητά σας.

Η εμφάνιση μπορεί να είναι ένα επιφανειακό κριτήριο αλλά δεν είναι αμελητέο σε μια εποχή όπου όλοι λίγο πολύ έχουν μάθει μέσω των σάιτ κοινωνικής δικτύωσης την τέχνη της εικόνας και της δημιουργίας εντυπώσεων.

«Σε κάθε περίπτωση πρέπει να επενδύσει κανείς σε καλοραμμένα βασικά ρούχα. Καθαρές γραμμές, που έχουν κολακευτική εφαρμογή και αναδύουν την αίσθηση του καλοβαλμένου και καθαρού. Ένα καλοραμμένο κοστούμι είναι η λύση με κλειστά μάτια για όταν προσπαθείτε να δώσετε μια συγκροτημένη εικόνα» σχολιάζει σχετικά η Κάντις Φράγκις, εμπορική διευθύντρια εταιρείας πολυτελών ρούχων και αξεσουάρ.

Η άλλη λύση για το σακάκι είναι το καλής ποιότητας πουκάμισο. «Ένα πουκάμισο με κάνει πάντα να νιώθω κομψή αλλά και άνετη και μπορώ να το εξατομικεύσω με την επιλογή των κατάλληλων κοσμημάτων» εξηγεί η Άλεξ Στιντμαν του μπλογκ της μόδας Frugality. «Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να πάρετε μια βαθιά ανάσα και να χαμογελάσετε» προσθέτει και καταλήγει «Στο κάτω κάτω, όλοι θέλουν να δουλεύουν με χαρούμενους και θετικούς ανθρώπους».


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.