Δευτέρα 7 Μαρτίου 2016

Ο Αδόλφος Χίτλερ και η κοπρολαγνεία

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Τα αρρωστημένα φετίχ του δικτάτορα και οι «αυτοκτονίες» όσων τα γνώριζαν.

Ένα ψυχολογικό προφίλ που καταρτίστηκε από αμερικανούς κατασκόπους αποκάλυψε ότι ο Φύρερ ήταν κοπρολάγνος! Μάλιστα φέρεται να υποχρέωνε την ανιψιά του Geli Raubal να επιδίδεται σε ανάλογες πράξεις για να ικανοποιεί τις αρρωστημένες ορέξεις του. Οι αποκαλύψεις αυτές έρχονται να συμπληρώσουν μία σειρά άλλων αποκαλύψεων που τον ήθελαν να έχει μικροσκοπικό πέος και να είναι μονόρχις.

Ο συντάκτης της έκθεσης Dr Walter C Langer ανακάλυψε το αρρωστημένο φετίχ του ηγέτη των ναζί έπειτα από την συγκέντρωση αποδείξεων από πληροφοριοδότες, όπως αναφέρει η «Daily Star».


Η Geli Raubal βρέθηκε νεκρή λίγο μετά τις φερόμενες εμπλοκές της σ' αυτές τις περίεργες σεξουαλικές συνεδρίες με τον Αδόλφο Χίτλερ. Είχε πυροβοληθεί από το όπλο του Χίτλερ, αλλά η αστυνομία απέδωσε τον θάνατό της σε αυτοκτονία. Ωστόσο, πρόλαβε να εκμυστηρευτεί το ένοχο μυστικό στον Otto Strasser,, ο οποίος αναγκάστηκε να φύγει από τη χώρα όταν μαθεύτηκε το μυστικό του Χίτλερ που δεν ήταν πια και τόσο μυστικό.


Άλλος ένας που φέρεται να γνώριζε, ήταν ο Ernst Rohm. Σκοτώθηκε το 1934 σε μια νύχτα εκκαθάρισης ηγετών της SA που είχαν εξοργίσει τον Χίτλερ. Τέλος, η ηθοποιός Renate Müller είχε αποκαλύψει ότι μια φορά ο Χίτλερ την είχε αναγκάσει να τον κλωτσάει ενώ εκείνος ήταν κουλουριασμένος σε εμβρυακή στάση στο πάτωμα. Και αυτή βρέθηκε νεκρή και η αστυνομία απέδωσε το θάνατό της σε αυτοκτονία.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.