Δευτέρα 7 Μαρτίου 2016

«Γυναίκες στους δρόμους της προσφυγιάς» στο μετρό Συντάγματος

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Έκθεση φωτογραφίας με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας.

Έκθεση φωτογραφίας με θέμα «Γυναίκες στους δρόμους της προσφυγιάς» ξεκίνησε σήμερα στο μετρό Συντάγματος, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας και στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που διοργανώνουν καθ' όλη τη διάρκεια του μήνα Μαρτίου η Γενική Γραμματεία Ισότητας των Φύλων (Γ.Γ.Ι.Φ.) και το Κέντρο Ερευνών για Θέματα Ισότητας (Κ.Ε.Θ.Ι.).

Η έκθεση, όπου μετέχει και η εταιρία «Σταθερές Συγκοινωνίες Α.Ε.» (ΣΤΑ.ΣΥ Α.Ε.), θα διαρκέσει έως την Κυριακή 13 Μαρτίου. Πρόκειται για συλλογική δουλειά επτά φωτογράφων/φωτορεπόρτερς και εστιάζει στα αγωνιώδη και ταυτόχρονα δυνατά πρόσωπα των γυναικών στους δρόμους της προσφυγιάς, σε μια πορεία ζωής και αξιοπρέπειας από τη Μ. Ανατολή προς τη Β. Ευρώπη, μέσω της Ελλάδας

Μέσα στις δυσκολίες μας αλλά και γνωρίζοντας ότι το πρόβλημα δεν είναι οι πρόσφυγες αλλά ο πόλεμος, σημειώνεται στην ανακοίνωση της ΓΓΙΦ, «αναδεικνύουμε τα πρόσωπα αυτά, με την ελπίδα να πράξουμε όλοι το καθήκον αλληλεγγύης που μας αναλογεί και να συμβάλουμε να σταματήσει ο πόλεμος και η προσφυγιά».


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.