Δευτέρα 7 Μαρτίου 2016

Το πρωί καθηγητής Πανεπιστημίου, το βράδυ πρωταγωνιστής σε ερωτικές ταινίες

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Η διπλή ζωή του 61χρονου ακαδημαϊκού και πατέρα τριών παιδιών.

Ο Nicholas Goddard δεν είναι ένας συμβατικός καθηγητής πανεπιστημίου. Το πρωί ξυπνάει και πηγαίνει στο Πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ της Αγγλίας όπου διδάσκει Χημική Μηχανική εδώ και 25 χρόνια και το βράδυ είναι πορνοστάρ.

Με το ψευδώνυμο «Old Nick», ο Goddard πρωταγωνιστούσε τα τελευταία δέκα χρόνια σε ταινίες σκληρού πορνό, όπου έκανε σεξ με πολύ νεότερά του κορίτσια, τα οποία θα μπορούσαν να είναι και φοιτήτριές του. Ο ακαδημαϊκός και πατέρας τριών παιδιών, μπήκε στη βιομηχανία του πορνό ύστερα από το άγχος και το στρες που του προκάλεσε το διαζύγιό του, όπως αποκάλυψε ο ίδιος στη Sun.



Η αποκάλυψη ότι ο 61χρονος καθηγητής του Πανεπιστημίου του Μάντσεστερ με την λαμπρή ακαδημαϊκή καριέρα και τις δεκάδες σημαντικές δημοσιεύσεις πρωταγωνιστεί εδώ και δέκα χρόνια σε ταινίες πορνό, όπως είναι φυσικό έχει προκαλέσει σάλο.



Παρά το γεγονός ότι ο ηλικιωμένος καθηγητής αποφάσισε πριν δύο μήνες να διακόψει την δεύτερη καριέρα του στη βιομηχανία του πορνό, οι αποκαλύψεις σχετικά με τη διπλή ζωή του έχουν δημιουργήσει προβληματισμό στο Διοικητικό Συμβούλιο του βρετανικού πανεπιστημίου όπου εργάζεται, με πολλούς να ζητούν την απόλυσή του.




Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.