Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016

Πώς να δείτε ποιος διάβασε το ομαδικό σας μήνυμα στο WhatsApp

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Και δεν έχει σχέση με τα μπλε τικ!

Το WhatsApp όπως και το Viber έχουν γίνει δύο από τις πιο συνηθισμένες εφαρμογές τις οποίες χρησιμοποιούν οι χρήστες για επικοινωνία μέσω μηνυμάτων εφόσον είναι συνδεδεμένοι στο Internet είτε μέσω Wi Fi είτε με τη σύνδεση του κινητού τους.

Είτε κανονίζετε μια βραδιά για έξοδο με φίλους είτε θέλετε να στείλετε ένα μαζικό μήνυμα το WhatsApp επιτρέπει την αποστολή μηνύματος σε ομάδα, σε πολλά δηλαδή άτομα ταυτόχρονα. Ωστόσο, όταν αποστέλλεται το μήνυμα δεν φαίνεται σε ποιους έχει παραδοθεί και ποιοι το έχουν διαβάσει παρά μόνο τα δύο τικ από τα οποία δεν μπορείς όμως να καταλάβεις ποιος έχει ενημερωθεί και ποιος όχι αν δεν απαντήσει. Αν και στα ατομικά μηνύματα εμφανίζονται τα δύο γκρι τικ όταν έχει παραδοθεί το μήνυμα και δύο μπλε όταν έχει διαβαστεί δεν ισχύει το ίδιο και στα ομαδικά. Όμως υπάρχει τρόπος να διαπιστώσετε ποιος το διάβασε και ποιος όχι.

Πώς γίνεται σε Android:

1. Πατήστε παρατεταμένα ένα μήνυμά σας, από αυτα που έχετε στείλει στην ομαδική συνομιλία.

2. Εμφανίζεται ένα i με ένα κυκλάκι γύρω. Πατήστε πάνω σε αυτό και δείτε σε ποιον παραδόθηκε και ποιος το διάβασε.

Πώς γίνεται σε iOS:

1. Ανοίξτε τη συνομιλία στο ομαδικό μήνυμα.

2. Σύρετε με το δάχτυλο ένα μήνυμα από τα δεξιά προς τα αριστερά.

3. Εμφανίζεται σε ποιον παραδόθηκε και ποιος διάβασε το μήνυμά σας από τους υπόλοιπους στην ομάδα.

Είναι τόσο απλό! Τώρα μπορείτε να δείτε σε ποια μέλη από την ομάδα έχουν παραδοθεί τα μηνύματα (και ποιο μήνυμα συγκεκριμένα) ποιος δεν το έχει διαβάσει και ποιος το έχει διαβάσει και δεν σας απάντησε ακόμη. Το WhatsApp είναι σήμερα η πιο δημοφιλής εφαρμογή για chat με 900 εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο. Μάλιστα πριν από λίγο καιρό ανακοίνωσε ότι καταργεί και το συμβολικό ετήσιο ποσό χρέωσης σε όσους χρησιμοποιούσαν την εφαρμογή.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr7

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.