Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2016

Ανθισμένα παγκάκια έξω από σχολεία στη Θεσσαλονίκη

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Τα «Green Spots» θα καταλάβουν θέσεις στάθμευσης αυτοκινήτων.
Έξι ξεχωριστοί κήποι - παγκάκια αναμένεται να «ξεφυτρώσουν» σύντομα έξω από σχολεία του δήμου Θεσσαλονίκης, σε μια προσπάθεια να αναβαθμιστεί ο περιβάλλων χώρος, να δημιουργηθούν θέσεις αναμονής για τους γονείς και να λειτουργήσουν εκπαιδευτικά για τους μαθητές.

Ανθισμένα παγκάκια έξω από σχολεία στη Θεσσαλονίκη

Πρόκειται για «Green Spots», τα οποία αποτελούν δωρεά ιδιωτικής εταιρίας προς τον δήμο Θεσσαλονίκης. Θα είναι μεταλλικές κατασκευές, τα οποία θα φέρουν ενσωματωμένο καθιστικό - παγκάκι ενώ το μεγαλύτερος τους μέρος θα είναι μια δενδροδόχος με πυκνή φύτευση.

Τα «Green Spots» θα καταλάβουν θέσεις στάθμευσης αυτοκινήτων έξω από τα σχολεία που βρίσκονται στις οδούς Κασσάνδρου (26ο Γυμνάσιο - 32ο Γυμνάσιο - 23ο Λύκειο), Ολυμπιάδος (53ο Δημοτικό Σχολείο - 32ο Νηπιαγωγείο), Αμαλίας με Παρασκευοπούλου (11ο Δημοτικό - 14ο Νηπιαγωγείο), Αρριανού με Ιασονίδου (34ο Δημοτικό), Ιωαννίνων με Λαχανά (30ο Δημοτικό) και Κυβέλης με Δελφών (9ο Δημοτικό - 4ο Νηπιαγωγείο).

Η τοποθέτηση των φορητών κήπων με παγκάκι βρίσκεται στην ημερήσια διάταξη των θεμάτων του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης, που θα συνεδριάσει την ερχόμενη Δευτέρα, και η δωρεά είναι της εταιρίας «Παπαστράτος ΑΒΕΣ».


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.