Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2016

Τρίκαλα: Φωτιά με εκρήξεις σε αμαξοστάσιο, τραυματίστηκε στο χέρι πυροσβέστης

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Τρομακτικό το σκηνικό που έζησαν οι κάτοικοι της συνοικίας Κηπάκι Σαραγίων Τρικάλων, όπως το περιέγραψαν στο trikalaola.gr

Περίπου στις 8:00 το βράδυ της Δευτέρας, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, έπιασε φωτιά ο χώρος διαμονής και αποθηκευτικός χώρος του αμαξοστασίου του δήμου Τρικκαίων. Ακολούθησε μία μεγάλη έκρηξη φιάλης υγραερίου, με αποτέλεσμα να σπάσουν όλα τα τζάμια του ευρύτερου χώρου και ακολούθησαν μικροεκρήξεις από μπαταρίες, μπουκάλια και άλλα αντικείμενα.

Τη στιγμή της μεγάλης έκρηξης, είχαν φτάσει στο σημείο, ήδη, τα πυροσβεστικάοχήματα και οι πυροσβέστες βρισκόταν επί τω έργω της κατάσβεσης. Από τα θραύσματα ένας πυροσβέστης τραυματίστηκε ελαφρά στο χέρι του και του έγινε συρραφή στο νοσοκομείο, όπου μεταφέρθηκε με το ΕΚΑΒ.



Σχετικά γρήγορα και με τον φόβο νέων εκρήξεων οι άντρες της Πυροσβεστικής υπηρεσίας Τρικάλων κατέβαλαν με αυτοθυσία μεγάλες προσπάθειες, μέχρι η φωτιά να τεθεί υπό έλεγχο.

Σημειωτέον πως τη στιγμή της εκδήλωσης της φωτιάς, δεν υπήρχε άτομο στο χώρο, εκτός από τον νυχτοφύλακα που ήταν μπροστά στην είσοδο και ήταν αυτός που ειδοποίησε την πυροσβεστική.

Στην κάμερα του trikalaola.gr που κατέγραψε πολλά αποκλειστικά πλάνα από τον χώρο, μίλησε για το συμβάν ο Διοικητής της Πυροσβεστικής υπηρεσίας Τρικάλων κ. Γιώργος Παπαπολύκαρπος, ενώ δηλώσεις στην κάμερα για δικούς τους λόγους, δεν θέλησαν να κάνουν ο δήμαρχος κ. Δημήτρης Παπαστεργίου και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κ. Αλέκος Πολυμερόπουλος.

Δείτε το βίντεο:




Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.