Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2016

Σε αναστολή άσκησης καθηκόντων ο διευθυντής των φυλακών Τρικάλων - Τι δήλωσε ο ίδιος

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Για κατοχή ποσότητας κοκαΐνης συνελήφθη το βράδυ της Δευτέρας ο Διευθυντής της Φυλακής Τρικάλων. Για την υπόθεση εξέδωσε ανακοίνωση το υπουργείο Δικαιοσύνης όπου σημειώνεται ότι ο διευθυντής των φυλακών τίθεται σε αναστολή άσκησης καθηκόντων.

"Το βράδυ της 8ης Φεβρουαρίου 2016 συνελήφθη, από αστυνομικούς, ο Διευθυντής της Φυλακής Τρικάλων για αδίκημα σχετικό με τα ναρκωτικά, καθώς σε σχετική έρευνα βρέθηκε πάνω του ποσότητα 0,7 γραμμ. κοκαΐνης.

Ο ανωτέρω κρατείται και πρόκειται να προσαχθεί στον Εισαγγελέα.

Το Υπουργείο Δικαιοσύνης κίνησε αμέσως τη σχετική πειθαρχική διαδικασία, απηύθυνε ερώτημα για τη θέση του σε αργία και έθεσε τον διωκόμενο σε αναστολή άσκησης καθηκόντων.

Η αντιμετώπιση του προβλήματος των ναρκωτικών στη φυλακή γίνεται με τον καθιερωμένο έλεγχο, αλλά και με προγράμματα σωματικής αποτοξίνωσης και ψυχικής απεξάρτησης. Κάθε άλλη επαφή με τα ναρκωτικά, όποιον και αν αφορά, αντιμετωπίζεται με τον αναγκαίο και δίκαιο ποινικό έλεγχο" αναφέρει η ανακοίνωση του υπουργείου Δικαιοσύνης.

-----------

Τι δήλωσε ο διευθυντής των φυλακών Τρικάλων μετά τη σύλληψή του


Αθώος δήλωσε ο διευθυντής των φυλακών Τρικάλων ο οποίος συνελήφθη για κατοχή κοκαΐνης, κατά την έξοδό του το βράδυ της Δευτέρας από το σωφρονιστικό κατάστημα, σε αιφνίδιο έλεγχο που πραγματοποίησαν αστυνομικοί της ασφάλειας.

Μέσω του πληρεξούσιου δικηγόρου του Δημήτρη Σαμαρτζή, ο 40χρονος Διευθυντής των Φυλακών Τρικάλων, δήλωσε στο trikalanews.gr: «Αρνούμαι τις κατηγορίες στο μέγεθος και στο βαθμό που μου αποδίδονται και σύντομα θα αποδειχθεί μέσω της Δικαιοσύνης η αθωότητα μου».


Πηγή: http://www.enikos.gr και http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.