Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2016

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες από το άγριο έγκλημα στο Πασαλιμάνι

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Από ασφυξία ο θάνατος τής 59χρονης.

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τον τρόπο με τον οποίο οι τρεις ληστές σκότωσαν την 59χρονη γυναίκα στο Πασαλιμάνι, τα ξημερώματα της Κυριακής, όταν αυτή επέστρεψε σπίτι μετά από διασκέδαση.

Όπως γράφει ο Ελεύθερος Τύπος οι δράστες την… έσκασαν. Όταν η γυναίκα τους είδε μπροστά της έβγαλε μία κραυγή βοήθειας. Τότε κάποιος της έκλεισε το στόμα. Πήραν τα κλειδιά της και μπήκαν στο διαμέρισμα. Όταν την έβαλαν στο υπνοδωμάτιο ένας από τους δολοφόνους, της κάλυψε το πρόσωπο, πιθανόν με μαξιλάρι για να μην φωνάζει.

Σύμφωνα με την εφημερίδα η 59χρονη είχε βεβαρημένο ιατρικό ιστορικό. Πριν από τρία χρόνια της είχε γίνει αφαίρεση μέρους του πνεύμονα, ενώ πρόσφατα είχε υποβληθεί σε εγχείριση χολής. Ο εξασθενημένος οργανισμός της δεν άντεξε την απόφραξη των αεροφόρων οδών. Άλλωστε σε ασφυξία απέδωσε ο ιατροδικαστής κ. Ηλίας Μπογιόκας, τον θάνατό της μετά την νεκροτομή.

Η άτυχη γυναίκα φαίνεται να ήταν νεκρή από τις πρώτες στιγμές της ληστρικής επιδρομής, πριν ακόμη έρθει ο 74χρονος, συνταξιούχος αστυνομικός, για να βρεθεί και εκείνος αντιμέτωπος με τους δράστες.

Κατά την μεταφορά του από τους δράστες σε άλλο δωμάτιο, ο 74χρονος την είχε δει πεσμένη μπρούμυτα, ακίνητη δίπλα στο κρεβάτι. Όταν οι δράστες έφυγαν την βρήκε νεκρή, ξαπλωμένη πάνω στο κρεβάτι. Οι τρεις κουκουλοφόροι πριν φύγουν φαίνεται να πήγαν στο δωμάτιο και όταν διαπίστωσαν το δολοφονικό τους έργο την πέταξαν πάνω στο κρεβάτι και εξαφανίστηκαν.

Η πρώτη κραυγή βοήθειας της άτυχης γυναίκας ακούστηκε όταν έφθασε στην πόρτα του διαμερίσματος της, όπως καταθέτει αυτήκοος μάρτυρας. Οι δράστες κατά μία εκδοχή, επιχειρούσαν να ανοίξουν άλλο διαμέρισμα και ο ερχομός της να προκάλεσε την αλλαγή... πλάνων. Να μπήκαν δηλαδή στο σπίτι ακινητοποιώντας την ίδια, με τα δικά της κλειδιά.

Όλα εξελίσσονται στις 02:00 της Κυριακής, όταν ο 74χρονος συνταξιούχος αστυνομικός και η σύζυγός του, επέστρεφαν από διασκέδαση, στο σπίτι τους στην οδό Γρ. Λαμπράκη στον Πειραιά. Η 59χρονη μπήκε πρώτη στην πολυκατοικία, καθώς ο σύζυγός της πάρκαρε το αυτοκίνητό τους. Όταν ανέβηκε στον 5ο όροφο βρέθηκε αντιμέτωπη με τρεις κουκουλοφόρους. Ο 74χρονος ανεβαίνοντας και αυτός στο διαμέρισμα, ακινητοποιήθηκε από τους δράστες, που του έβαλαν μαξιλάρι στο πρόσωπο και του έδεσαν τα χέρια με πλαστικά δεματικά (tire up), ενώ τον έκλεισαν σε άλλο δωμάτιο.

Οι δράστες έψαξαν όλους τους χώρους του σπιτιού, άρπαξαν περίπου 300 ευρώ, κοσμήματα και εξαφανίστηκαν. Όταν ο 74χρονος κατάλαβε ότι είχαν φύγει, άρχισε να ψάχνει τη σύζυγό του. Όταν άνοιξε το δωμάτιο που την είχαν κλείσει οι δράστες, την βρήκε νεκρή πάνω στο κρεβάτι.

Οι αξιωματικοί της Ασφάλειας αναζητούν βιντεοληπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας καταστημάτων της περιοχής, ενώ συνεργεία της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών εξερεύνησαν το διαμέρισμα για τον τυχόν εντοπισμό γενετικού υλικού και αποτυπωμάτων των δραστών. Από την κατάθεση του 74χρονου προκύπτει ότι οι δολοφόνοι μιλούσαν γλώσσα από χώρα της πρώην Σοβιετικής Ένωσης, πιθανότατα γεωργιανά.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.