Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016

Είδη πρώτης ανάγκης για τους πρόσφυγες από το ΠΑΜΕ

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Αύριο στις 17:30 στη Θεσσαλονίκη.

Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πρόσφυγες οργανώνει αύριο στις 17:30 στο άγαλμα του Βενιζέλου το ΠΑΜΕ, τα οποία στη συνέχεια θα μεταφέρει στο κέντρο μετεγκατάστασης στα Διαβατά.

Σε ανακοίνωσή του το ΠΑΜΕ καλεί τους εργαζόμενους και το λαό της Θεσσαλονίκης να ανταποκριθούν στο κάλεσμα με στόχο την ανακούφιση προσφύγων και μεταναστών που βρίσκονται στα Διαβατά.

«Να σταματήσει τώρα το έγκλημα. Όχι άλλα νεκρά παιδιά! Όχι άλλοι νεκροί άνθρωποι! Εκφράζουμε αποτροπιασμό, αγανάκτηση και θλίψη για τα συνεχή πολύνεκρα ναυάγια στις θάλασσές μας. Να σταματήσουν οι ιμπεριαλιστικές επιθέσεις στην Συρία και αλλού. Να εξασφαλιστεί η ασφαλής και απευθείας μεταφορά προσφύγων και μεταναστών στις χώρες προορισμού τους. Αποδέσμευση της χώρας από ΕΕ και ΝΑΤΟ. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ επιθυμεί "αναβαθμισμένο ρόλο της χώρας στην περιοχή", εμπλέκοντάς μας ακόμη πιο βαθιά στους ανταγωνισμούς των μονοπωλίων. Μυρίζει μπαρούτι και πόλεμο η περιοχή μας και όλη η γη! Κανένας λαός να μη χύσει το αίμα του για ξένα προς την τάξη του συμφέροντα» αναφέρει στην ανακοίνωση.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.