Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016

Η μοιραία νύχτα του Παντελή Παντελίδη

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ένα ραντεβού με στόχο την επανασύνδεση ήταν αυτό της μοιραίας νύχτας της 17ης Φεβρουαρίου, που έμελλε να έχει το πιο τραγικό φινάλε για τον Παντελή Παντελίδη τα πρωί της επόμενης ημέρας, της Πέμπτης, 18 Φεβρουαρίου.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, ο αδικοχαμένος καλλιτέχνης και η 21χρονη φοιτήτρια βρίσκονταν σε σχέση εδώ και μερικούς μήνες, αλλά το τελευταίο διάστημα η σχέση τους περνούσε κρίση και είχαν αποφασίσει να απομακρυνθούν.

Όπως αναφέρουν άνθρωποι από το περιβάλλον τους, η νεαρή κοπέλα δεν μπορούσε να διαχειριστεί το γεγονός ότι τα φώτα της δημοσιότητας ήταν διαρκώς στραμμένα πάνω στον Παντελή, αλλά ούτε το έντονο φλερτ που δεχόταν κατά διαστήματα ο ίδιος από άλλες γυναίκες.

Η επιθυμία της νεαρής κοπέλας ήταν να ζήσουν το ειδύλλιο τους χωρίς να κρύβονται, κάτι που ο γνωστός τραγουδιστής δεν μπορούσε να της προσφέρει καθώς ο τραγουδιστής κρατούσε πάντα την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Παρά το γεγονός ότι η Φρόσω προσπάθησε να απομακρυνθεί από κοντά του, κρατώντας αποστάσεις εκείνος δεν έμοιαζε έτοιμος να το αποδεχτεί. Κατέβαλε φιλότιμες προσπάθειες για να την πείσει να τα ξαναβρούν, Καθημερινά της τηλεφωνούσε και της έστελνε μηνύματα, εκφράζοντας της τα συναισθήματα του.

Η 21χρονη δεν έμεινε ασυγκίνητη και αποδέχτηκε την πρόσκληση του να συναντηθούν το μοιραίο βράδυ στο μαγαζί όπου δούλευε η ίδια, προκειμένου να μιλήσουν για το μέλλον της σχέσης τους. Κανένας από τους δύο δεν μπορούσε να φανταστεί, όταν έκλειναν το συγκεκριμένο ραντεβού, τον εφιάλτη που θα ακολουθούσε.

Δεν πάτησε φρένο στη μοιραία στροφή

Χωρίς να πατήσει καθόλου το φρένο μπήκε στη μοιραία στροφή ο Παντελής Παντελίδης, το πρωινό της 18ης Φεβρουαρίου, σύμφωνα με όσα αναφέρουν στο πόρισμα τους οι δύο εμπειρογνώμονες τους οποίους όρισε η Εισαγγελία Αθηνών.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν γίνει γνωστές από την έρευνα που έχουν πραγματοποιήσει οι δύο πραγματογνώμονες, το όχημα ήταν σε πολύ καλή μηχανική κατάσταση, ενώ όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στο πόρισμα, τα φρένα και το γκάζι του λειτουργούσαν κανονικά.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.