Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016

Ιταλία: Πέντε νεκροί από την κακοκαιρία

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Το κύμα κακοκαιρίας που πλήττει τις τελευταίες ώρες ολόκληρη την Ιταλία είχε συνέπεια να χάσουν την ζωή τους πέντε άνθρωποι.

Ένας γεωργός πενήντα ενός ετών καταπλακώθηκε από κορμό δέντρου στην πόλη Τζόια Τάουρο της Καλαβρίας. Ένα παιδί οκτώ ετών τραυματίσθηκε, επίσης από πτώση δέντρου, και μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση σε νοσοκομείο του Ρηγίου της Καλαβρίας.

Στην κεντρική Ιταλία, στην περιφέρεια Μάρκε, ένας άνδρας πέθανε από πνιγμό, όταν το αυτοκίνητό του παρασύρθηκε από τα νερά χείμαρρου που υπερχείλισε.

Δυο επιβαίνοντες σε αυτοκίνητο έχασαν την ζωή τους κοντά στην πόλη Καζέρτα, στην ευρύτερη περιφέρεια της Νάπολης. Πάνω στο ΙΧ με το οποίο ταξίδευαν έπεσε κορμός αιωνόβιου δέντρου.

Στην βόρεια Ιταλία, κοντά στην πόλη Βερόνα, ένας άνδρας γλίστρησε και έπεσε στα νερά του ποταμού Τιόνε, πιθανότατα εξαιτίας της ολισθηρότητας του εδάφους, λόγω των συνεχών βροχοπτώσεων. Οι προσπάθειες να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες απέβησαν μάταιες.

Εξαιτίας της κακοκαιρίας ένα τραίνο βγήκε από τις σιδηροτροχιές έξω από το Τορίνο, χωρίς πάντως να υπάρξουν τραυματίες.

Στην περιφέρεια της Γένοβας, την Λιγουρία, η κατάσταση εκτάκτου ανάγκης θα ισχύσει και σήμερα, αν και αναμένεται, από το απόγευμα, βαθμιαία εξασθένηση της κακοκαιρίας.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.