Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016

Πώς αντιδρά ο κόσμος σε μια γυναίκα που θηλάζει και μία προκλητικά ντυμένη

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Τι έδειξε το κοινωνικό πείραμα - Δείτε το βίντεο.
Δύο γυναίκες, μία θηλάζουσα και μία με προκλητική εμφάνιση, ήταν τα δύο πρόσωπα που συμμετείχαν σε κοινωνικό πείραμα στους δρόμους του Λονδίνου για διαπιστωθεί σε ποια εικόνα αντιδρούν οι πολίτες περισσότερο και με ποιο τρόπο.

Η 28χρονη Hayley Quinn κάθισε σε ένα παγκάκι φορώντας μια προκλητική μπλούζα, από την οποία φαινόταν το μαύρο εσώρουχό της, ενώ η φίλη της Rosie Allen προσποιήθηκε ότι ταΐζει το μωρό της. Το κοινωνικό πείραμα διεξήχθη στο ανατολικό Λονδίνο σε μια προσπάθεια να δουν πώς οι άνδρες και οι γυναίκες στη Βρετανία αισθάνονται βλέποντας το στήθος των γυναικών σε διαφορετική περίπτωση.

Ωστόσο, σύμφωνα με την Daily Mail οι γυναίκες εξεπλάγησαν από την αντίδραση, καθώς η Allen εισέπραξε μόνο χαμόγελα σε αντίθεση με την Hayley. Παρόλο που ο δημόσιος θηλασμός αποτελεί κάποιες φορές αντικείμενο διχασμού, η μόνη που εισέπραξε υπαινικτικά σχόλια ήταν η γυναίκα με την προκλητική εμφάνιση.

Η Quinn, μιλώντας στην Daily Mail, δήλωσε: «Είναι ένα βίντεο που θέλαμε να κάνουμε για να δούμε τις αντιδράσεις του βρετανικού κοινού, αλλά οι άνθρωποι δεν αντέδρασαν όπως ακριβώς νομίζαμε. Δεν ξέρουμε αν αυτό έγινε γιατί -ευτυχώς- ο δημόσιος θηλασμός έχει γίνει πια κοινωνικά αποδεκτός. Εκτός από ένα ζευγάρι που κάτι μουρμούρισε για τη θηλάζουσα, γενικά το κοινό δεν αντέδρασε». Όταν όμως έκατσε δίπλα στη μητέρα η γυναίκα με τα προκλητικά ρούχα τότε οι άνθρωποι την κοίταξαν πιο έντονα, ενώ κάποιος την έβγαλε και φωτογραφία.

vick1

Η Allen ανέφερε ότι ενθουσιάστηκε με την αποδοχή του κοινού στην εικόνα του δημόσιου θηλασμού και ότι αυτό είναι συναρπαστικό, ότι δηλαδή οι άνθρωποι δεν αντιδρούν έστω κοιτώντας παράξενα. Η πλειοψηφία των ανθρώπων δεν είχε κανένα πρόβλημα με το δημόσιο θηλασμό και σε γκάλοπ που ακολούθησε είπε ότι αυτό είναι ένα πολύ φυσιολογικό πράγμα. Η Quinn η οποία δημοσιοποίησε το βίντεο είπε ότι σκοπεύει μελλοντικά να κάνει ένα αντίστοιχο πείραμα στο Λος Άντζελες.

Δείτε το βίντεο με το κοινωνικό πείραμα…




Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.