Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου 2016

Η φωτογραφία - σοκ που ανέβασε ασθενής με καρκίνο του προστάτη για ευαισθητοποίηση

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Η γενναία απόφαση ενός Βρετανού.

Την περασμένη Πέμπτη, ο Kurt Jewson ανέβασε στο Facebook μια δυναμική φωτογραφία με τον ίδιο να στέκεται φορώντας μόνο το εσώρουχό του, με μοναδικό σκοπό να δείξει στους χρήστες τις ουλές, τη σακούλα κολοστομίας και τον καθετήρα που βρίσκονται σε πλήρη θέα. Ο 44χρονος Βρετανός, θέλησε με αυτό τον τρόπο να ευαισθητοποιήσει τη κοινή γνώμη για τον καρκίνο του προστάτη από τον οποίο πάσχει.

Η εικόνα συνοδευόταν και από το σχόλιο που εξηγούσε πώς ο ίδιος και ο γιατρός του, δεν εντόπισαν τα πρώιμα σημάδια του καρκίνου. Η φωτογραφία έχει γίνει viral με πάνω από 174.000 shares.

«…Έχω καθετήρα, σακούλα κολοστομίας, ουλές εκεί που μπορείτε να δείτε, ουλές εκεί που δεν μπορείτε και εμφυτεύματα κάτω από το δέρμα. Ακολουθεί μια ακόμα εγχείρηση και μετά χημειοθεραπεία», γράφει ο άντρας και συνεχίζει «γιατί ανέβασα τη φωτογραφία; Λοιπόν, το καλοκαίρι του 2014 παρατήρησα αίμα στα ούρα μου. Πήγα στον παθολόγο και μου είπε ότι πιθανότατα να ήταν κάποια λοίμωξη και πως θα καθάριζε. Πράγματι έτσι έγινε. Εντούτοις, δεν ήταν λοίμωξη ήταν καρκίνος του προστάτη», σημείωσε.
Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.