Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2016

Άμεση λύση για τα αδέσποτα ζητά το Επιμελητήριο Αρκαδίας

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

«Δεν είναι δυνατόν να φοβόμαστε πλέον να κυκλοφορήσουμε στην πόλη μας, να έχουμε φαινόμενα επίθεσης ζώων σε παιδιά και ηλικιωμένους».

«Tο πρόβλημα με τους αδέσποτους σκύλους στην πόλη μας και ιδιαίτερα στο εμπορικό της κέντρο έχει φτάσει πλέον σε οριακό σημείο», τονίζεται σε επιστολή που απέστειλε το Επιμελητήριο Αρκαδίας προς το δήμαρχο της πόλης, εκφράζοντας ανησυχίες για τη δημόσια υγεία. Όπως επισημαίνεται, «ειδικά στο κέντρο της πόλης η κατάσταση είναι πλέον ανεξέλεγκτη και απειλεί τόσο τη δημόσια υγεία, την ακεραιότητα των πολιτών όσο και την ομαλή λειτουργία των επιχειρήσεων, οι οποίες έχουν να αντιμετωπίσουν πολλά άλλα προβλήματα για την επιβίωσή τους».

Ακόμη το Επιμελητήριο υπογραμμίζει πως κατανοεί και συμμερίζεται τις ανησυχίες πολιτών και φιλοζωικών οργανώσεων για την ορθή διαχείριση του θέματος, προκειμένου να μην κινδυνεύουν τα ζώα, «αλλά το πρόβλημα πρέπει να λυθεί με κάποιον τρόπο άμεσα. Δεν είναι δυνατόν να φοβόμαστε πλέον να κυκλοφορήσουμε στην πόλη μας, να έχουμε φαινόμενα επίθεσης των ζώων αυτών σε παιδιά και ηλικιωμένους».

Τέλος τονίζει, «κύριε Δήμαρχε, ως αρμόδιος για το θέμα αυτό, παρακαλούμε να βρεθεί άμεσα μία λύση, καθώς η κατάσταση αυτή είναι πλέον αβάσταχτη για τους πολίτες και τις επιχειρήσεις της πόλης μας».


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.