Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2016

Αδελφές βρέθηκαν 30 χρόνια μετά την έκρηξη ηφαιστείου που τις χώρισε

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Τις θεώρησαν ορφανές και τις έδωσαν για υιοθεσία.

Δύο αδελφές που έχασαν η μία την άλλη μετά την έκρηξη ηφαιστείου στην Κολομβία που σκότωσε 20.000 ανθρώπους, ξαναβρέθηκαν τριάντα χρόνια μετά!

Ήταν μόλις τριών ετών η μία και εννέα η άλλη όταν το ηφαίστειο Tolima εξερράγη τον Νοέμβριο του 1985 στέλνοντας έναν ορμητικό ποταμό λάσπης και βράχων πάνω στην πόλη στην οποία ζούσαν.


Επιζήσασα της έκρηξης

Οι αρχές φρόντισαν τα κοριτσάκια, ξεχωριστά το ένα από το άλλο, και θεωρώντας πως είναι ορφανά τις έδωσαν για υιοθεσία.

Τα δύο αδέλφια επανενώθηκαν όταν η μία από τις δύο, η Jaqueline Vasquez Sanchez, είδε στο Facebook ένα βίντεο από το ίδρυμα Armando Armero Foundation. Έδειχνε τη μικρότερη αδελφή της, τη Lorena Sanchez,να απευθύνει έκκληση για πληροφορίες σχετικά με επιζώντα μέλη της οικογένειάς της.

Η Jaqueline επικοινώνησε με το ίδρυμα και οι εξετάσεις DNA απέδειξαν πως εκείνη και η Lorena ήταν αδελφές.

Οι δύο γυναίκες, που είναι σήμερα 33 και 39 ετών, περιγράφουν ως εκπληκτική τη στιγμή της συνάντησής τους, αλλά και πολύ ψυχοφθόρα.

«Ήταν όμορφα αλλά και στενάχωρα επειδή πέρασαν 30 χρόνια από την τραγωδία για να βρω τι συνέβη με την αδελφή μου», είπε η Lorena, «έτσι πρέπει να καλύψουμε 30 χρόνια από τις ζωές μας που είμαστε χωριστά».

«Είμαι ενθουσιασμένη, νευρική επειδή δεν ξέρω μήπως νιώσω απόρριψη», περιέγραψε από την πλευρά της η Jaqueline τα συναισθήματά της, «αναρωτιέμαι αν θα με αγαπήσει. Είναι δύσκολο να το εξηγήσω αυτή τη στιγμή».

Οι γονείς των δύο γυναικών ακόμα δεν έχουν εντοπιστεί.




Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.