Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2015

Tips για να συλλάβετε αγόρι!

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Μπορεί επιστημονικά να μην έχει αποδειχθεί πώς η σεξουαλική θέση επηρεάζει το φύλο του μωρού, αυτός ο θρύλος όμως έχει επηρεάσει γενιές και γενιές και συνεχίζει να το κάνει.

Σε κάθε περίπτωση ακόμη κι αν κανείς δεν μπορεί να προκαθορίσει το αποτέλεσμα, η προσπάθεια δεν βλάπτει! Το καλύτερο βέβαια και αυτό που εύχονται όλα τα ζευγάρια είναι ένα υγιές μωρό κι αυτό είναι το σωστό. Αν όμως θέλετε ένα αγοράκι να προστεθεί στην οικογένειά σας, διαβάστε τις παρακάτω συμβουλές.

Η Θεωρία
Υπάρχουν δύο τύποι σπέρματος, ο ένας φέρει το χρωμόσωμα Χ και ο άλλος τύπος φέρει το χρωμόσωμα Υ. Όταν τα χρωμοσώματα αυτά είναι ένα Χ και ένα Υ, τότε το έμβρυο είναι αρσενικό και όταν περιλαμβάνει δύο Χ τότε είναι θηλυκό. Ο Δρ. Shettles, κορυφαίος Αμερικανός Βιολόγος και ειδικός γονιμότητας διατύπωσε μια μέθοδο τη δεκαετία του ’60 η οποία δημοσιεύθηκε για πρώτη φορά το 1971 στο βιβλίο «How to chose the sex of your baby» των Shettles και Rovrik.

Η έρευνα ουσιαστικά υποστηρίζει πώς τα σπερματοζωάρια, που περιέχουν Υ χρωμόσωμα κολυμπάνε γρηγορότερα, αλλά είναι και λιγότερο ανθεκτικά από τα σπερματοζωάρια με Χ χρωμόσωμα, τα οποία είναι μεν πιο αργά, αλλά πιο ανθεκτικά.

Οπότε για να αποκτήσει ένα ζευγάρι αγόρι θα πρέπει να έχει επαφή όσο γίνεται πιο κοντά στην ωοθυλακιορρηξία (η διαδικασία κατά την οποία απελευθερώνονται ένα ή περισσότερα ωάρια από μία από τις ωοθήκες), οπότε οι γρήγοροι κολυμβητές Υ θα φθάσουν πιο γρήγορα στη σάλπιγγα και θα γονιμοποιήσουν το ωάριο.

Στάσεις του σεξ
Σύμφωνα με τη μέθοδο Shettler οι πιθανότατες για αγόρι αυξάνονται όταν η διείσδυση είναι βαθιά, διότι κοντά στην είσοδο του τραχήλου το περιβάλλον είναι λιγότερο όξινο και ευνοούνται έτσι τα Υ σπερματοζωάρια. Μπορεί να μην ακούγεται και πολύ ρομαντικό αλλά όσο πιο κοντά είναι στο τράχηλο το σπέρμα τόσο περισσότερες είναι οι πιθανότητες να βρει το ωάριο. Εδώ είναι μερικές στάσεις για να επιτευχθεί αυτό:

Doggy Style
ή ελληνιστί στα... τέσσερα! Η στάση αυτή επιτρέπει τη βαθιά διείσδυση και κατά πολλούς είναι η καλύτερη θέση για να συλλάβετε αγόρι. Ο παρτενέρ σας θα το κατευχαριστηθεί αφού η στάση αυτή είναι η αγαπημένη των περισσότερων αντρών.

Σεξ στα όρθια
Για τη στάση αυτή θα πρέπει ο σύντροφός σας να σας σηκώσει ή αν προτιμάτε η πλάτη σας να ακουμπάει σε τοίχο. Είτε έτσι είτε αλλιώς, θα χρειαστεί πάντως να σας κρατάει, αν δεν θέλετε να καταλήξετε στο νοσοκομείο μετά από μια πτώση στο σεξ. Μπορεί να σας φαίνεται κάπως extreme, αλλά άμα τα καταφέρετε θα σας χαρίσει κι έναν από τους πιο δυνατούς οργασμούς!

Εκείνος από πάνω
Όταν ο άνδρας είναι από πάνω η γυναίκα μπορεί να μαζέψει τα πόδια της προς το στήθος της και να τα τοποθετήσει σχεδόν πάνω στο στήθος του άνδρα. Η στάση αυτή επιτρέπει την άμεση επαφή με το σώμα του άνδρα και το πέος μπορεί να διεισδύσει ακόμα πιο βαθιά μέσα στον κόλπο της γυναίκας.

Ο γυναικείος οργασμός παίζει σημαντικό ρόλο στη σύλληψη αγοριού
Σύμφωνα με τη μέθοδο Shettles, ο γυναικείος οργασμός ευνοεί τα αγόρια, διότι κάνει το περιβάλλον του κόλπου λιγότερο όξινο με το σπέρμα να έχει περισσότερες πιθανότητες επιβίωσης.


Πηγή: http://www.baby.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.