Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2015

"Προσοχή κλέφτες" προειδοποιούν οι εργαζόμενοι του ΗΣΑΠ

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Την προσοχή των επιβατών που χρησιμοποιούν μετρό, τραμ και ηλεκτρικό εφιστά η Ένωση Εργαζομένων ΗΣΑΠ, λόγω των αυξημένων περιστατικών κλοπής από οργανωμένες ομάδες πορτοφολάδων.

Με αφορμή την εορταστική κίνηση των Χριστουγέννων, οργανωμένες ομάδες πορτοφολάδων, δρουν καθημερινά στα βαγόνια και στους σταθμούς ξεπερνώντας κάθε όριο.

Όπως καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι στο δίκτυο της ΣΤΑΣΥ, εκμεταλλευόμενοι την ελλιπή φύλαξη σταθμών, συρμών και εγκαταστάσεων, οι ομάδες των κακοποιών αλωνίζουν σε όλο το δίκτυο και ιδιαίτερα σε σταθμούς και τμήματα με μεγάλη επιβατική κίνηση.

Το συγκεκριμένο ζήτημα δεν είναι δυνατόν να αντιμετωπιστεί μόνο από την εταιρεία και τους εργαζόμενους, αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, υπενθυμίζοντας ότι οι εργαζόμενοι είναι επιφορτισμένοι με το συγκοινωνιακό έργο και όχι με την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Η Ένωση των Εργαζομένων ζητά από τους συναρμόδιους Υπουργούς και ιδιαίτερα τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη και όλους τους εμπλεκόμενους φορείς "να προβούν άμεσα σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, ώστε να μπει οριστικό τέλος στο απαράδεκτο φαινόμενο, το οποίο έχει πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις".


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.