Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2015

Κόλλησε τη μουσούδα του σκύλου της με ταινία και ανέβασε τη φωτογραφία στο Facebook

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

«Ήταν για ένα λεπτό και σταμάτησε να γαβγίζει», επιμένει η 45χρονη.

Δυσκολεύεται κανείς να επιλέξει την πιο βλακώδη από τις πράξεις της Katharine F. Lemansky από τη Βόρεια Καρολίνα, η οποία έδεσε τη μουσούδα του σκύλου της με ταινία επειδή «δεν έβγαζε το σκασμό». Στη συνέχεια, μη αντιλαμβανόμενη προφανώς τι είχε κάνει, ανέβασε στο Facebook τη φωτογραφία του Brown με την ταινία κολλημένη!

Η αστυνομία εντόπισε την 45χρονη, η οποία αντιμετωπίζει την κατηγορία της κακομεταχείρισης ζώου.

«Το να κολλήσει τη μουσούδα του σκύλου με ταινία ήταν μια πολύ κακή απόφαση και η απαγγελία της κατηγορίας, σύμφωνα με τη νομοθεσία της πολιτείας, ήταν το σωστό», τόνισε ο διοικητής της αστυνομίας στην πόλη Cary.

Οι αρχές εξήγησαν πως βρήκαν τον σκύλο αλλά και τα υπόλοιπα κατοικία της Katharine σε πολύ καλή κατάσταση και γι’ αυτό δεν είχαν λόγο να τα πάρουν από την ιδιοκτήτριά τους.

«Κάνουν τακτικά τα εμβόλιά τους, φέρουν τσίπ, αποπαρασιτώνονται», πρόσθεσε εκπρόσωπος της αστυνομίας, «είναι καθαρά, τρώνε καλά και ζουν σε καλές συνθήκες. Δεν υπάρχουν σημάδια τραυματισμού του Brown».

Φαίνεται πως αυτό που εξόργισε ακόμα περισσότερο τη διαδικτυακή κοινότητα- με δεδομένο πως ο σκύλος δεν έπαθε κάτι από τη «λαμπρή» ιδέα της τοποθέτησης της ταινίας- ήταν η ανάρτηση τηw φωτογραφίας στο Facebook και το σχόλιο της 45χρονης.

Υπήρξαν έντονες αντιδράσεις ενώ εστάλησαν πολλές ειδοποιήσεις από χιλιάδες πολίτες προς τις αρχές- αυτό οδήγησε και στον εντοπισμό της γυναίκας.

Η φωτογραφία έγινε share 45.000 φορές μέσα σε περίπου 14 ώρες και παρά τις απειλές- ακόμα και για τη ζωή της!- η Lemansky αρνήθηκε να την κατεβάσει και υπερασπίστηκε και τις ενέργειές της.

Σε έναν φίλο της που την παρακαλούσε να διαβεβαιώσει τον κόσμο πως δεν έβαλε αλήθεια την ταινία στη μουσούδα του σκύλου εκείνη απάντησε «Δεν μπορώ να πω ψέματα, το έκανα για 60 δευτερόλεπτα. Ήταν ένα time out και μετά όχι άλλο γάβγισμα».

«Μην πανικοβάλλεστε, ήταν μόνο για ένα λεπτό και δεν έχει γαβγίσει από εκείνη την ώρα… είμαι σαφής!», συνέχισε.

Το αστυνομικό τμήμα της South Daytona έλαβε μηνύματα για την 45χρονη από 44 πολιτείες, τρεις επαρχίες και χρήστες ακόμα και από την Αυστραλία!

Αν καταδικαστεί, η Lemanksy μπορεί να κληθεί να πληρώσει πρόστιμο και να καταδικαστεί και σε 150 ημέρες φυλάκιση.

Θα εμφανιστεί ενώπιον δικαστηρίου στις 14 Δεκεμβρίου.










Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.