Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2015

Πώς είναι να βγάζεις selfie με… 400 χιλιόμετρα την ώρα

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Δείτε τις φωτογραφίες.

Αναμφίβολα οι selfies είναι μια από τις πιο δυνατές μόδες της εποχής. Ακόμη και γνωστοί celebrities της Ελλάδας και εξωτερικού έχουν επιδοθεί κατά καιρούς σε έναν μαραθώνιο selfie φωτογραφιών τις οποίες ανεβάζουν στα προφίλ τους στα κοινωνικά δίκτυα. Είναι δε το αγαπημένο «σπορ» πολλών ζευγαριών που προτιμούν να βγάζουν κοντινές φωτογραφίες μόνοι τους παρά να τους βγάζει κάποιος τρίτος από μακριά.

Υπάρχει όμως και μια πιο αστεία εκδοχή της μόδας αυτής και το αποτέλεσμα είναι στις φωτογραφίες που θα δείτε. Ένα ειδικό περίπτερο στήθηκε από εταιρεία φωτογραφίας σε πόλεις της Βρετανίας μεταξύ των οποίων το Μπρίστολ και το Μάντσεστερ. Τι κάνει αυτό το περίπτερο; Πρόκειται για ένα photo booth, όπως είναι ευρύτερα γνωστό (σαν αυτά που βγάζουν φωτογραφίες ταυτότητας), που «χτυπάει» με αέρα που αγγίζει τα 400 χιλιόμετρα την ώρα ανθρώπους στο πρόσωπο και τους φωτογραφίζει.

Το αποτέλεσμα είναι αστείο αλλά και εντυπωσιακό ταυτόχρονα. Οι τρομαγμένες εκφράσεις στα πρόσωπα των περαστικών που έμπαιναν μέσα για να φωτογραφηθούν και τους χτυπούσε ο άνεμος με ταχύτητα τυφώνα είναι εντυπωσιακές. Μία από τις τολμηρές που θέλησε να φωτογραφηθεί μαζί με την κόρη της δήλωσε στη Βρετανική Mirror: «Ήμουν μέσα στο τρένο και το είδα και σκέφτηκα ότι είναι πραγματικά καλή ιδέα να ξεκινήσει το πρωινό της Δευτέρας με αυτόν τον τρόπο. Σίγουρα μας ξύπνησε και έδιωξε μακριά τις... αράχνες!» Η 21χρονη κόρη της πρόσθεσε: «Ήταν γρήγορο, ήταν πάρα πολύ γρήγορο. Παρ’ όλα αυτά ήταν και πολύ αστείο, περάσαμε πολύ ωραία».

Τα πρόσωπα των ανθρώπων που φωτογραφήθηκαν είναι σχεδόν παραμορφωμένα με αυτούς που επέλεξαν να φορέσουν γυαλιά να γλιτώνουν τουλάχιστον τον ισχυρό άνεμο που τους έκλεινε τα μάτια. Κανένας από όλους τους δεν μπορεί την ώρα της φωτογραφίας να κλείσει το στόμα του, πράγμα που κάνει τις φωτογραφίες ακόμη πιο αστείες.

Δείτε το αποτέλεσμα...






























Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.