Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2015

Το «μυστικό» που έκρυβε μια φωτογραφία από το παρελθόν

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Η ιστορία αυτού του ζευγαριού δεν είναι τόσο συνηθισμένη.

Ήταν ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα του έρωτα με την πρώτη ματιά πριν από έναν χρόνο όταν η Amy Giberso και ο Justin Pounders βγήκαν το πρώτο τους ραντεβού ή έτσι νόμιζαν τουλάχιστον...

Το ζευγάρι από την Αμερική ηλικίας 33 ετών και οι δύο έχουν γίνει αχώριστοι και πλέον σχεδιάζουν το μέλλον μαζί, χωρίς όμως να ξέρουν μέχρι πρόσφατα το παρελθόν τους. Πριν μερικές εβδομάδες ανακάλυψαν ότι γνωρίστηκαν για πρώτη φορά πριν από 30 χρόνια στο νηπιαγωγείο.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Justin είπε στην κοπέλα του ότι πάντα αγαπούσε το όνομα Amy γιατί του θύμιζε ένα κοριτσάκι που του άρεσε στο νηπιαγωγείο. Τότε όπως δήλωσε η ίδια στην εφημερίδα Sun του είπε αστειευόμενη «Δεν ήμουν εγώ οπότε δεν με νοιάζει η ιστορία με αυτό το κοριτσάκι και δεν θέλω να ακούσω γι’ αυτό».



Από την συζήτηση που ακολούθησε αποδείχτηκε ότι τελικά η Amy ήταν εκείνο το κοριτσάκι στο νηπιαγωγείο καθώς πήγαιναν και οι δύο στο Sunshine Preschool στην Αγία Πετρούπολη της Φλόριντα. Όταν λοιπόν το ανακάλυψαν ζήτησαν από τους γονείς τους να βρουν παλιές φωτογραφίες από το νηπιαγωγείο μήπως βρουν κάποια που να φαίνονται και οι δύο.

Όπως φάνηκε λοιπόν το ζευγάρι ήξερε από χρόνια ότι θα είναι μαζί καθώς πράγματι βρήκαν μία που ποζάρουν οι δύο τους στην ηλικία των 3 ετών. Η Amy είπε πως μόλις είδε την φωτογραφία που βρήκε η μαμά του Justin άρχισε να κλαίει λέγοντας πως τίποτα δεν είναι τυχαίο και ήταν γραφτό να είναι μαζί. «Εγώ ήμουν η Amy που του άρεσε όλα αυτά τα χρόνια» είπε η κοπέλα και ο Justin το επιβεβαιώνει λέγοντας ότι ήταν εδώ και καιρό γραφτό να είναι μαζί αλλά τώρα ήταν η κατάλληλη στιγμή.

Το ζευγάρι τώρα σχεδιάζει μάλιστα να παντρευτεί!


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.