Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2015

Μεγάλη γιορτή από το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Με τη στήριξη της Johnson & Johnson συνεχίζεται το έργο του Προγράμματος Προληπτικής Ιατρικής «Ιπποκράτης».

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το «Χαμόγελο του Παιδιού» διοργανώνει μια μεγάλη γιορτή για τα παιδιά στο Εκθεσιακό κέντρο Helexpo Μαρούσι όπου θα αναδειχθεί το σημαντικό έργο των υπηρεσιών του κινητού πολυϊατρείου «Ιπποκράτης», το οποίο στηρίζει η Johnson & Johnson στα πλαίσια της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης.

Την Παρασκευή στις 13 Νοεμβρίου στις 17.30, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο κοντά στον «Ιπποκράτη», θα βρίσκονται εκπρόσωποι της Johnson & Johnson και του οργανισμού «το Χαμόγελο του Παιδιού». Σκοπός τους είναι να σας ενημερώσουν για το σημαντικό έργο της κινητής μονάδας και να σας προσκαλέσουν να επισκεφτείτε τον «Ιπποκράτη» για να γνωρίζετε από κοντά τις πολύτιμες υπηρεσίες του που παρέχει στα παιδιά!

Στην εκδήλωση θα παρουσιαστεί το σύνολο των δράσεων του Προγράμματος Προληπτικής Ιατρικής «Ιπποκράτης» που έγιναν με τη στήριξη και τη σημαντική βοήθεια της Johnson & Johnson, η οποία αποτέλεσε κινητήριο δύναμη της διαδρομής του πολυϊατρείου.

Ελάτε στη γιορτή με τα παιδιά σας και τους μικρούς σας φίλους για ένα διασκεδαστικό χαλαρό απόγευμα γεμάτο εκπλήξεις, με παιχνίδια, δημιουργική απασχόληση. Ανάμεσα στις εκπλήξεις για τους μικρούς μας φίλους το Θεατρικό Εργαστήρι από την Κάρμεν Ρουγγέρη και τα παιδικά βιβλία από τις εκδόσεις ΔΙΑΠΛΑΣΗ, σπιτικά παιχνιδοζυμάρια, εργαστήριο μπισκότων και ξυλοπόδαροι.

Ακόμη θα διενεργούνται προληπτικές παιδιατρικές και οδοντιατρικές εξετάσεις για παιδιά στο κινητό πολυϊατρείο «Ιπποκράτης», ενώ θα υπάρχουν διαδραστικές παρεμβάσεις για παιδιά στο Εργαστήριο Ενημέρωσης, Εκπαίδευσης & Τεχνολογίας «Οδυσσέας» για να ταξιδέψουμε με ασφάλεια στον κόσμο της τεχνολογίας.

Αναλυτικό πρόγραμμα για την τριήμερη γιορτή 13-15 Νοεμβρίου




Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.