Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2015

«Γαμήλιο» τραπέζι με καλεσμένους τους άστεγους της πόλης

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Η τελετή ματαιώθηκε αλλά το γεύμα δεν πήγε χαμένο.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ένας γάμος για κάποιον λόγο ματαιώνεται. Είναι όμως ίσως η πρώτη φορά που το γαμήλιο τραπέζι γίνεται κανονικά- χωρίς να είναι πια γαμήλιο- και μάλιστα για καλό σκοπό.

Η 27χρονη Quinn Duane επρόκειτο να παντρευτεί τον αγαπημένο της Landon Borup το Σάββατο, σε μια πολυτελή τελετή κόστους 35.000 δολαρίων στο Citizen Hotel του Σακραμέντο.

Όταν ο γάμος ματαιώθηκε, πριν από περίπου μία εβδομάδα, η οικογένεια Duane από την Καλιφόρνια αποφάσισε να μην ακυρώσει το τραπέζι που είχε κανονιστεί για μετά την τελετή.

Αντίθετα, το προχώρησαν κανονικά και αντί για τους καλεσμένους του γάμου, προσκάλεσαν τους άστεγους της πόλης!

Παρότι η συντετριμμένη παραλίγο νύφη επέλεξε να μείνει στο σπίτι της, η μητέρα της ήταν παρούσα και παρακολουθούσε του καλεσμένους να φτάνουν και να απολαμβάνουν το γεύμα.

«Η καρδιά μου πονά για την κόρη μου αλλά θα κρατήσω κάτι καλό από όλο αυτό», τόνισε η 53χρονη.

Στους «καλεσμένους» περιλαμβάνονται οικογένειες με μωρά και μικρά παιδιά, άνθρωποι μόνοι και ηλικιωμένοι.

Ένας από τους καλεσμένους που κάθισε στο τραπέζι με τη γυναίκα και τα πέντε παιδιά τους είπε πως το γεύμα ήταν «ευλογία» ενώ η σύζυγός του ευχαρίστησε την οικογένεια Duane για την ευγένειά της.

«Το να σου συμβεί κάτι τόσο σημαντικό, να χάσεις κάτι τόσο σημαντικό και να επιλέξεις να το προσφέρεις σε κάποιον άλλο είναι πραγματικά πολύ ευγενικό», τόνισε.

Στο δείπνο, που προοριζόταν για τους 120 καλεσμένους των μελλόνυμφων, περιλαμβάνονταν ορεκτικά, σολομός, μπριζόλες, σαλάτα και ζυμαρικά.

Μιας και το ταξίδι του μέλιτος στο Μπελίζ ήταν ήδη πληρωμένο, η 27χρονη θα το απολαύσει με τη μητέρα της.










Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.