Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2015

Έμεινε έγκυος από one night stand και ψάχνει τον πατέρα

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Μία νεαρή Γαλλίδα, αναζητά μέσω διαδικτύου έναν Αυστραλό, με τον οποίο πέρασε μία βραδιά ενώ έκανε διακοπές, επειδή έμεινε έγκυος.

Η Ναταλί Αμιό μάλιστα επέστρεψε στην Αυστραλία, για να εντοπίσει τον πατέρα του παιδιού της.

Η νεαρή Ναταλί έφτιαξε κι ένα βίντεο στο οποίο διηγείται όλη της την ιστορία και ση συνέχεια το ανέβασε στο YouTube και το Facebooκ, μήπως κάποιος μπορέσει να ην βοηθήσει.

Όπως λέει, το τελευταίο βράδυ ενός τρίμηνου ταξιδιού της στην Αυστραλία βρέθηκε να διασκεδάζει σε ένα πάρτι στη Μουλουλάμπα του Κουίνσλαντ. Εκεί συνάντησε τον άντρα με τον οποίο πέρασε το βράδυ της.

Σύμφωνα με την περιγραφή που έδωσε η Ναταλί, ο άντρας είναι 1,83 μ., έχει μπλε μάτια, ξανθά μαλλιά και τότε ήταν έντονα μαυρισμένος.

Την επόμενη μέρα, η νεαρή Γαλλίδα επέστρεψε στο Παρίσι, έχασε, όμως, το κινητό της στο οποίο είχε αποθηκεύσει το τηλέφωνό του και λίγες εβδομάδες μετά συνειδητοποίησε ότι είναι έγκυος.

Όπως εξηγεί, δεν έχει οικογένεια και γι αυτό ζητάει την βοήθεια του κόσμου, ώστε να εντοπίσει τον πατέρα του παιδιού της.

Αυτό που δεν βοηθάει ιδιαίτερα όμως τη Ναταλί είναι το γεγονός ότι η περιγραφή που έδωσε για τον άντρα ταιριάζει στους περισσότερους Αυστραλούς, η ίδια όμως, όπως εξηγεί, έπρεπε να καταβάλει αυτή την προσπάθεια και δεν την πειράζει αν εκείνος δεν θέλει να μάθει ότι είναι ο πατέρας του παιδιού της.

Δείτε το βίντεο:




Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.