Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2015

Το μοντέλο με την σπάνια γενετική διαταραχή

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Η ιδιαίτερη εμφάνιση, την κάνει μοναδική στο χώρο της μόδας.

Η 27χρονη Melanie Gaydos, γεννήθηκε με εκτοδερμική δυσπλασία, μια γενετική διαταραχή που επηρεάζει την ανάπτυξη των δοντιών, των πόρων, των χόνδρων, των νυχιών και ακόμη και των μικρών μικρά οστών. Η μοναδική της εμφάνιση μοιάζει να έχει ξετρελάνει το χώρο της μόδας και ήδη η νεαρή κάνει καριέρα ως μοντέλο.

Μιλώντας στο Yahoo! Style, η Melanie από το Κονέντικατ των ΗΠΑ, αναφέρθηκε στο γεγονός ότι στην αρχή της καριέρας της έπρεπε να αντιμετωπίσει και τα αρνητικά σχόλια αλλά και γιατί αρνήθηκε να τοποθετήσει οδοντικά εμφυτεύματα, παρά το γεγονός ότι δεν έχει δόντια.

«Οι άνθρωποι είναι πιο άνετα μαζί μου όταν φοράω δόντια, αλλά δεν το κάνω», λέει η νεαρή η οποία πάσχει και από αλωπεκίαση. Η Melanie, προσπαθούσε επί χρόνια να συμβιβαστεί με την εικόνα της και στην ηλικία των 26 αποφάσισε να βάλει οδοντοστοιχία. Όμως σταμάτησε να τη φοράει όταν συνειδητοποίησε ότι κάτι τέτοιο δεν την έκανε ευτυχισμένη, ούτε της άλλαζε τη ζωή. Η ίδια αποκάλυψε ότι πάντα είχε το όνειρο, τον κρυφό πόθο να κάνει κάτι μεγάλο στη ζωή της, κάτι που θα ξεπερνούσε και την ίδια «ήθελα να εμφανιστώ στη μεγάλη οθόνη…», σημειώνει.

Η 27χρονη σπούδασε Καλές Τέχνες στην Νέα Υόρκη και παράλληλα με τις σπουδές της, ξεκίνησε και την καριέρα της στο μόντελινγκ. «Πιστεύω ότι βοηθά άλλους ανθρώπους να με δουν με διαφορετικό τρόπο, από το αν με συναντούσαν στο δρόμο…», λέει και αποκαλύπτει ότι ο πρώτος άνθρωπος που την παρότρυνε να ασχοληθεί με την μόδα, ήταν το αγόρι της: «Με βοήθησε να καταλάβω ότι είμαι το μοναδικό άτομο που έχει αυτή την εμφάνιση…».
















Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.