Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου 2015

ΕΣΑμεΑ: Επιστολή στον Πρωθυπουργό Α. Τσίπρα για την επανεκλογή του

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Δελτίο Τύπου 22.09.2015


Αρ. Πρωτ.: 2242

Επιστολή στον Πρωθυπουργό της χώρας Αλέξη Τσίπρα για την επανεκλογή του απέστειλε η ΕΣΑμεΑ, ευχόμενη καλή επιτυχία στο έργο του και τονίζοντας ότι αναμένει τις δεσμεύσεις της Κυβέρνησης απέναντι στην κοινωνική ομάδα των ατόμων με αναπηρία, χρόνιες παθήσεις και των οικογενειών τους.

Η επιστολή της Ε.Σ.Α.μεΑ. προς τον πρωθυπουργό της χώρας κ. Αλέξη Τσίπρα:

«Κύριε Πρωθυπουργέ,

Η Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία (Ε.Σ.Α.μεΑ.) σας συγχαίρει για την επανεκλογή σας στις εθνικές εκλογές και την ανάληψη εκ νέου των καθηκόντων σας στην Πρωθυπουργία της χώρας. Σας εύχεται καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο που έχετε κληθεί να φέρετε εις πέρας για το καλό των Ελλήνων πολιτών και της ελληνικής κοινωνίας.

Η Ε.Σ.Α.μεΑ. - που αποτελεί τον τριτοβάθμιο κοινωνικό και συνδικαλιστικό φορέα των ατόμων με αναπηρία, χρόνιες παθήσεις και των οικογενειών τους στη χώρα, επίσημα αναγνωρισμένο Κοινωνικό Εταίρο της ελληνικής Πολιτείας σε ζητήματα αναπηρίας και ιδρυτικό μέλος του Ευρωπαϊκού Φόρουμ Ατόμων με Αναπηρία, του μεγαλύτερου φορέα εκπροσώπησης των ατόμων με αναπηρία και των οικογενειών τους σε ευρωπαϊκό επίπεδο - αναγνωρίζει ότι αναλαμβάνετε την Πρωθυπουργία σε μια πολύ κρίσιμη περίοδο της νεοελληνικής ιστορίας.

Όπως και στο προηγούμενο διάστημα της διακυβέρνησης της χώρας από εσάς, έτσι και τώρα υπεύθυνα θα σας καταθέσουμε τις θέσεις του εθνικού αναπηρικού κινήματος για την προστασία των ατόμων με αναπηρία, χρόνιες παθήσεις και των οικογενειών τους από τις σκληρές επιπτώσεις της οικονομικής, κοινωνικής και ανθρωπιστικής κρίσης.

Ευελπιστούμε σε μια εποικοδομητική συνεργασία και από τη θέση του τριτοβάθμιου κοινωνικοσυνδικαλιστικού φορέα των ατόμων με αναπηρία και των οικογενειών τους και επίσημου εταίρου με την Πολιτεία για την προώθηση πολιτικών για την αναπηρία, σας ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο έργο σας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.