Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2015

Νέες προσλήψεις 2.142 ατόμων κατά την προεκλογική περίοδο ενέκρινε το ΣτΕ

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

«Πράσινο φως» από το ανώτατο δικαστήριο.

Στην εκπνοή της προεκλογικής περιόδου το Συμβούλιο της Επικρατείας άναψε το «πράσινο φως» για την κατ’ εξαίρεση πρόσληψη ακόμη 2.142 ατόμων, ενώ γνωμοδότησε αρνητικά για 133.

Συγκεκριμένα οι αρμόδιες επιτροπές ενέκριναν:

- την πρόσληψη 1.549 πτυχιούχων φυσικής αγωγής με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου 8 μηνών για να απασχοληθούν στους ΟΤΑ και σε νομικά πρόσωπα στο πλαίσιο υλοποίησης του προγράμματος «Άθλησης για Όλους».

- τις υπηρεσιακές μεταβολές και αποσπάσεις 136 ομοσπονδιακών προπονητών και τεχνικών συμβουλών προκειμένου να κατανεμηθούν στις 24 Ολυμπιακές Αθλητικές Ομοσπονδίες.

- την πρόσληψη 220 πρώην δημοτικών αστυνομικών, μετά από αίτημα του υπουργείου Εσωτερικών. Οι προσληφθέντες θα τοποθετηθούν σε υπηρεσίες υποδοχής και ασύλου μεταναστών.

- την πρόσληψη 34 ωρομισθίων καθηγητών για να διδάξουν κατά το σχολικό έτος 2015-2016 στις 6 επαγγελματικές Σχολές του Ελληνικού Γεωργικού Οργανισμού (Ιωάννινα, Λάρισα, Κρήτη, Καλαμπάκα, Νεμέα και Συγγρού). Σχετικό αίτημα είχε υποβάλλει το υπουργείο Οικονομικών στο οποίο υπάγεται διοικητικά ο εν λόγω οργανισμός.

- την πρόσληψη 23 υπαλλήλων με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για τις ανάγκες λειτουργίας των παιδικών σταθμών του Δήμου Μάνδρας - Ειδυλλίας.

- την πρόσληψη 2 υπαλλήλων γενικών καθηκόντων (εργατών) για τον Δήμο Σαμοθράκης.

- την ανανέωση αποσπάσεων 16 εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης σε εποπτευομένους από το υπουργείο Παιδείας φορείς, όπως είναι οι Ανώτατες Εκκλησιαστικές Ακαδημίες, η Σιβιτανίδειος Δημόσια Σχολή Τεχνών και Επαγγελμάτων, κ.λπ.

- την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ορισμένου έτους διάρκειας ενός έτους 2 δασκάλων γερμανικής γλώσσας για το Τμήμα Γερμανικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

- την πρόσληψη, με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου διάρκειας ενός έτους,16 ατόμων διαφόρων ειδικοτήτων (νοσηλευτών, κοινωνικών λειτουργών, μάγειρα, κ.λπ.) για το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Την ίδια ώρα το ΣτΕ είπε «όχι» στην πρόσληψη συνολικά 133 ατόμων σε διάφορους δήμους και επικουρικών γιατρών για την κάλυψη έκτακτων και επειγουσών αναγκών μονάδων εντατικής θεραπείας, μονάδες αυξημένης προστασίας, κέντρων υγείας, πολυδύναμων περιφερειακών ιατρείων και το ΕΚΑΒ.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.