Δευτέρα, 3 Αυγούστου 2015

Υποψίες για βοθρολύματα στην παραλία της Βούλας

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Τι αναφέρει ο Δήμος Βούλας.

Πληθώρα καταγγελιών έχει δεχτεί τις τελευταίες μέρες ο Δήμος για υποψία μόλυνσης της θάλασσας στην περιοχή του πρώην κάμπινγκ και ΠΙΚΠΑ Βούλας και συγκεκριμένα για την παρουσία λυμάτων στο νερό.

Ο Δήμος, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του, μετά από διεξοδική έρευνα του θέματος, ενημερώνει του πολίτες ότι η διεύθυνση δικτύου αποχέτευσης της ΕΥΔΑΠ διαβεβαίωσε το Δήμο ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, και καμία διαρροή στο δίκτυο αποχέτευσης.

Υπάρχει ωστόσο υποψία για παράνομη απόρριψη βοθρολυμάτων και σε περίπτωση που ισχύει κάτι τέτοιο, η μόλυνση στα ύδατα διαρκεί κάποιες ώρες αφού μετά η όποια ρύπανση παρασύρεται από τα θαλάσσια ρεύματα.

Παράλληλα, ο Δήμος έχει ζητήσει, σε συνεργασία με τις λιμενικές αρχές, να γίνει νέα δειγματοληψία των υδάτων και να ενημερωθεί για την καθαρότητα τους.

Το θέμα δεν έχει ξεκαθαρίσει, καθώς ο Πανελλήνιος Σύλλογος Παραπληγικών ενημέρωσε τα μέλη του πριν λίγες μέρες ότι «λόγω πρόσκαιρης μόλυνσης των υδάτων της περιοχής από αγωγό ακαθάρτων, η πλαζ κααπαα Βούλας για τα άτομα με αναπηρία παραμένει κλειστή».


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.