Παρασκευή 21 Αυγούστου 2015

Πες μου το ζώδιο της πεθεράς σου να σου πω πώς θα περάσεις

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Είτε είστε αρραβωνιασμένη είτε παντρεμένη ή ακόμα και σε σχέση, σίγουρα θα αναρωτιέστε πως μπορείτε να πάρετε τη μητέρα του καλού σας με το μέρος σας.

Από ‘σας δεν θέλουμε τίποτα άλλο παρά μόνο το ζώδιό της. Τα υπόλοιπα αφήστε τα πάνω μας!

Κριός
Είναι αρκετά κοινωνική και δυναμική προσωπικότητα γεμάτη ένταση και νευρικότητα. Αγαπά τη φασαρία και ο εγωισμός της μπορεί να δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα στη σχέση σας, εκτός κι αν το καταλάβετε από νωρίς και της κόψετε τον αέρα. Η μαμά Κριός αγαπά πολύ τα παιδιά της και προσφέρει απλόχερα τη βοήθειά της. Μπορεί, όμως, πολύ εύκολα να γίνει υπερβολική επειδή θέλει να είναι πάντα πρώτη και δεν διστάζει να εκφράζει τη γνώμη της ακόμα κι αν δεν τη ρωτήσετε. Είναι πάντως πολύ γενναιόδωρη και έχει καρδιά μικρού παιδιού αρκεί να της φέρεστε ευγενικά και να κρατάτε τα προσχήματα.

Ταύρος
Είναι αρκετά συντηρητική με ιδιαίτερα ανεπτυγμένη την αίσθηση του σκεπτικισμού και της λογικής. Η Ταυρίνα μαμά είναι κτητική και δεσποτική απέναντι στα παιδιά και την οικογενειά της. Για να την κερδίσετε πρέπει να την αντιμετωπίζετε με σεβασμό και να μην είστε επικριτική απέναντί της. Της αρέσουν πολύ τα δώρα παρόλο που το γούστο της είναι λίγο ξεπερασμένο και συντηρητικό!

Δίδυμος
Με μια πεθερά που ανήκει στο ζώδιο του Διδύμου είναι σχεδόν αδύνατον να τσακωθείτε. Κι αυτό επειδή δεν αρέσουν στην ίδια οι διαμάχες. Παρόλο που ανακατεύεται σχεδόν σε όλα, ξέρει ποια είναι τα όρια και πάντα κάνει πίσω την κατάλληλη στιγμή. Είναι πολύ συζητήσιμη και θα πρέπει να ποντάρετε στην έντονη ευαισθησία του χαρακτήρα της.

Καρκίνος
Η πεθερά Καρκίνος είναι πολύ ευαίσθητη και στοργική με έντονο το μητρικό ένστικτο ακόμα και απέναντι στη νύφη της. Φροντίστε μόνο να είστε καλή νοικοκυρά γιατί είναι «κολλημένη» με τις δουλειές του σπιτιού. Καμιά φορά μπορεί να γίνει λίγο γκρινιάρα και κτητική. Της αρέσει να αναπολεί τις παιδικές ιστορίες των παιδιών της και να τις εξιστορεί οπότε φροντίστε να είστε καλές ακροάτριες, αν θέλετε να την κερδίσετε. Είναι η τέλεια νταντά για τα παιδιά σας και πάντα είναι πρόθυμη να συμβάλει και οικονομικά για την άνεση της οικογένειάς της.

Λέων
Η ιδιοσυγκρασία της Λιονταρίνας πεθεράς είναι λίγο ιδιαίτερη και πρέπει να είστε πολύ προσεκτικές αν θέλετε να τα πάτε καλά μαζί της. Της αρέσει να ανακατεύεται και να ελέγχει τους πάντες και τα πάντα. Θέλει επίσης να αισθάνεται αρχηγός ακόμα και στο δικό σας σπίτι. Πάντως παρόλο που το ύφος της είναι τυπικό και αυστηρό είναι γενναιόδωρη και δίκαιη. Για να την κερδίσετε σεβαστείτε τη γνώμη και τις αποφάσεις της και υποστηρίξτε την …κάπως!

Παρθένος
Η πεθερά που ανήκει το ζώδιο της Παρθένου είναι λίγο υποχόνδρια και έχει υπεραναλυτική και κριτική στάση απέναντι στα παιδιά της. Μπορεί να σας επιπλήξει για τα ελαττώματα σας χωρίς όμως καμία κακία και πονηρία. Της αρέσει η τάξη και το νοικοκυριό και θα είναι σχεδόν πάντα πρόθυμη να σας βοηθήσει στις δουλειές του σπιτιού και τη φροντίδα των παιδιών. Είναι όμορφη, λεπτή και οπαδός της οικονομίας για να εξασφαλίσει ένα λαμπρό μέλλον για τα παιδιά και τα εγγόνια της.

Ζυγός
Η πεθερά Ζυγός είναι καλόγουστη, ευαίσθητη και γεμάτη χιούμορ. Οι συμβουλές της είναι πολύτιμες και εναλλακτικές και τις δίνει με μεγάλη αγάπη. Συχνά αγνοεί τις δικές της ανάγκες προκειμένου να ευχαριστήσει τα παιδιά της και θα κάνει τα πάντα για να είναι δίκαιη στη σχέση με τη νύφη της. Δεν της αρέσει να ανακατεύεται στα προσωπικά του ζευγαριού αν και μερικές φορές τα σχέδια της ανατρέπονται λόγω αφέλειας. Είναι πολύ στοργική και τρυφερή με τα εγγόνια της και με μεγάλη χαρά συνδράμει και οικονομικά στην εκπαίδευση και φροντίδα τους.

Σκορπιός
Η πεθερά Σκορπιός έχει ισχυρή αίσθηση της αξιοπρέπειας και αντιπαθεί τις ερωτήσεις. Είναι αυστηρή με τα παιδιά της και νοιάζεται για την οικογενειακή γαλήνη και την ευτυχία τους. Πολλές φορές μπορεί να είναι αυταρχική με τα εγγόνια της, επειδή αισθάνεται ότι έχει μεγάλη ευθύνη απέναντί τους.

Τοξότης
Η πεθερά που ανήκει στο ζώδιο του Τοξότη μπορεί να γίνει η καλύτερη φίλη σας. Είναι πάντα πολύ αισιόδοξη, χαμογελαστή και ειλικρινής. Αγαπά τα παιδιά και είναι πρόθυμη να παίξει με τα εγγόνια της περιμένοντας πολλά από αυτά. Αντιπαθεί τους καυγάδες και δεν της αρέσει να ανακατεύεται στη σχέση των παιδιών της αρκεί να μην την αμφισβητήσετε.

Αιγόκερως
Αν η πεθερά σας είναι Αιγόκερως στο ζώδιο είναι πολύ σοβαρή με ισχυρή την αίσθηση της αξιοπρέπειας. Είναι επίσης πολύ παραδοσιακή και λάτρης της ποιότητας. Το σπίτι της πιθανότατα να θυμίζει μουσείο γεμάτο αντίκες, πίνακες ζωγραφικής, ακριβά έπιπλα και βαριά ασημικά, ίσως από την εποχή της…αναγέννησης! Δεν θέλει να αναμειγνύεται στα προσωπικά σας λόγω εγωισμού. Αν και της είναι δύσκολο να επικοινωνεί με τα εγγόνια της θα συμβάλει οικονομικά για να πάρουν την καλύτερη μόρφωση και εκπαίδευση. Χρειάζεται πάντως να είστε πολύ προσεκτικές επειδή μπορεί να γίνει επικριτική αφού τα θέλει όλα στην εντέλεια και είναι τελειομανής.

Υδροχόος
Η πεθερά Υδροχόος είναι εκκεντρική τόσο στην εξωτερική εμφάνιση όσο και στην συμπεριφορά της. Ασχολείται περισσότερο με κοινωνικά θέματα παρά με τα προσωπικά. Έχει τέλεια σχέση με τα παιδιά της, ελεύθερη, χωρίς διαφωνίες. Είναι σύγχρονη και μοντέρνα. Είναι διακριτική και θέλει να βλέπει τα παιδιά της ευτυχισμένα. Ασχολείται με την ουσία των πραγμάτων και είναι πάντα έτοιμη να βοηθήσει. Για να τα πάτε καλά μαζί της φροντίστε να έχετε πολλά επιχειρήματα για τις απόψεις της καθώς όταν είναι δύσπιστη με κάτι μπορεί να γίνει αγενής!

Ιχθείς
Η πεθερά Ιχθείς είναι πολύ ευσεβής και αφοσιωμένη στη θρησκεία. Είναι φιλόξενη καλοπροαίρετη και πονόψυχη με τα παιδιά της γι’ αυτό και της αρέσει να ανακατεύεται σχεδόν σε όλα. Με τα εγγόνια της είναι γενναιόδωρη, τρυφερή και τα κακομαθαίνει επειδή τους κάνει όλα τα χατίρια. Θέλει να τα ξέρει όλα ακόμα και αν δεν την αφορά τίποτα. Για να τα πάτε καλά μαζί της φροντίστε να την εξυψώνετε και δείξτε ψυχραιμία ακόμα κι αν η συμπεριφορά της είναι εντελώς παράλογη.


Πηγή: http://www.baby.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.