Παρασκευή 21 Αυγούστου 2015

Φοιτητές μαχαίρωσαν έφηβο, τον έθαψαν ζωντανό και έκαναν σεξ στον τάφο του

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Οικονομικές διαφορές, το κίνητρο του ειδεχθούς εγκλήματος.

Τέσσερις φοιτητές μαχαίρωσαν με μια μαντσέτα ένα αγόρι και αφού τον έκαψαν ζωντανό, στη συνέχεια δυο από τους δράστες έκαναν σεξ στον τάφο του, σύμφωνα με την αστυνομία. Η εγκληματική ομάδα, σχεδίαζε επί βδομάδες την ειδεχθής δολοφονία του Jose Amaya Guardado, το πτώμα του οποίου βρέθηκε μερικώς θαμμένο σε δάσος στην Φλόριντα, κοντά στην πανεπιστημιακή εστία της περιοχής. Δράστες είναι οι Kaheem Arbelo, 20 ετών, Jonathan Lucas, 18 ετών, η Desiray Strickland, 18 ετών και Christian Colon, 19 ετών, οι οποίοι συνελήφθησαν και ομολόγησαν το έγκλημά τους, σύμφωνα με την αστυνομία του Μαϊάμι.

exooo

Οι φοιτητές, παρέσυραν τον 17χρονο Guardado στο δάσος, κοντά στην πανεπιστημιούπολη Homestead Job Corps campus, όπου ζούσαν και οι πέντε δράστες, περίπου 35 μίλια νότια του Μαϊάμι.

Οι Arbelo, Lucas και Colon φέρεται ότι έστησαν ενέδρα στον άτυχο νεαρό, με τον πρώτο να τον χτυπά επανειλημμένα με τη μαντσέτα. Η Strickland, σύμφωνα με την αστυνομία, παραπονέθηκε που έχασε τον πρώτο «γύρο» χτυπημάτων καθώς είχε απομακρυνθεί από το σημείο της επίθεσης, για σωματική της ανάγκη.

Το θύμα, αν και αντιστάθηκε, δεν κατάφερε να δραπετεύσει από τους διώκτες του οι οποίοι αφού τον μαχαίρωσαν με μανία, έσκαψαν έναν πρόχειρο τάφο όπου τον τοποθέτησαν εκεί και επιχείρησαν να τον κάψουν πριν ξεψυχήσει.

Μετά την πράξη τους, οι Lucas και Colon επέστρεψαν στο πανεπιστήμιο, ενώ η Strickland και ο Arbelo παρέμειναν στο χώρο και έκαναν σεξ. Το πτώμα του 17χρονου, εντόπισε ο αδελφός του τρεις ημέρες μετά το έγκλημα. Κατά την αστυνομία, το θύμα χρωστούσε χρήματα στον Arbelo, ο οποίος είναι ύποπτος και για εμπόριο ναρκωτικών.

Το θύμα

Οι Desiray Strickland και Christian Colon

Οι Jonathan Lucas και Kaheem Arbelo


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.