Τρίτη 25 Αυγούστου 2015

Έλεγχος ρύπων μετά τη φωτιά στο εργοστάσιο χρωμάτων - Ένας νεκρός από τη φωτιά

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Άμεση κινητοποίηση της αρμόδιας υπηρεσίας Περιβάλλοντος του δήμου Δέλτα.

Η πυρκαγιά που ξέσπασε, σήμερα, λίγο μετά τις 10:00 το πρωί, σε αποθήκη εταιρείας χρωμάτων, στη Βιομηχανική Περιοχή Σίνδου, προκάλεσε την άμεση κινητοποίηση της αρμόδιας υπηρεσίας Περιβάλλοντος του δήμου Δέλτα.

Στο σημείο βρέθηκε κλιμάκιο της υπηρεσίας με επικεφαλής το δήμαρχο Μ. Φωτόπουλο, προκειμένου να επιληφθούν θεμάτων αρμοδιότητας του Δήμου.

«Θα παρακολουθήσουμε τις επόμενες μέρες, εάν τυχόν οι ρύποι αυξάνονται, μέσω του σταθμού εναέριων ρύπων Σίνδου και Διαβατών, ώστε να προστατευθεί απόλυτα η δημόσια υγεία. Επίσης, ζητήσαμε ήδη από την Περιφέρεια να γίνουν εκ νέου έλεγχοι για το κατά πόσο οι αποθήκες της ΒΙΠΕ που έχουν εύφλεκτα ή επικίνδυνα ή τοξικά υλικά τηρούν τους περιβαλλοντικούς όρους», δήλωσε ο κ. Φωτόπουλος.

-------------------

Εντοπίστηκε από την Πυροσβεστική κατά τη διάρκεια της κατάσβεσης.
Ένα άτομο εντοπίστηκε νεκρό κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς σε εργοστάσιο χρωμάτων στη ΒΙ.ΠΕ. Σίνδου Θεσσαλονίκης, όπως ανακοίνωσε η Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Η φωτιά ξέσπασε νωρίτερα σήμερα στο εργοστάσιο, στη Βιομηχανική Περιοχή Σίνδου, στη δυτική Θεσσαλονίκη. Στο σημείο έσπευσε μεγάλη δύναμη της Πυροσβεστικής, αποτελούμενη από 12 οχήματα και 26 άνδρες.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr και http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.