Δευτέρα 20 Ιουλίου 2015

Εξάχρονος μαχητής αναζητεί σωτηρία στις ΗΠΑ

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Είκοσι φορές μπήκε στο χειρουργείο το αγόρι...

Για την Αμερική ταξιδεύει σήμερα ο εικονιζόμενος Guy Ryan από τη Βρετανία, με την ελπίδα η πρωτοποριακή θεραπεία κατά του καρκίνου στην οποία θα υποβληθεί να έχει επιτυχία και να «παγώσει» την ανάπτυξη του όγκου στον εγκέφαλό του.

Το 6χρονο αγόρι έχει ήδη υποβληθεί σε είκοσι χειρουργικές επεμβάσεις και δυο κύκλους χημειοθεραπείας, παλεύοντας εδώ και πέντε χρόνια με την ασθένειά του.

Η θεραπεία εννέα εβδομάδων στη οποία θα υποβληθεί σε εξειδικευμένο νοσοκομείο στην Οκλαχόμα χρηματοδοτείται από το βρετανικό ΕΣΥ ενώ φίλοι της οικογένειάς έκαναν και εκστρατεία συγκέντρωσης χρημάτων για να βοηθήσουν στο βαθμό του δυνατού τους γονείς του αγοριού, Michelle και Nat Ryan.

Ο Guy άρχισε να υποφέρει από ναυτία και σπασμούς λίγο πριν τα πρώτα του γενέθλια. Ύστερα από σειρά εξετάσεων διαπιστώθηκε πως έπασχε από επιληψία.

Μία μαγνητική εξέταση αποκάλυψε έναν μεγάλο όγκο στον εγκέφαλό του, ο οποίος πίεζε το κρανίο του και προκαλούσε τις κρίσεις.

Ακολούθησε σειρά επεμβάσεων αλλά κάθε φορά ο όγκος μεγάλωνε και πάλι.

«Δεν θα εξαφανιστεί εντελώς αλλά η θεραπεία αυτή θα σταματήσει την ανάπτυξή του. Οι γιατροί δεν υποβάλλουν τα παιδιά κάτω των 7 ετών σε ακτινοβολίες αλλά ο όγκος του Guy διαρκώς μεγαλώνει ξανά», εξηγεί η μητέρα του.

Ο 6χρονος είναι πολύ ενθουσιασμένος που θα ταξιδέψει με αεροπλάνο, προσθέτει.

«Είναι δυνατός και γενναίος κι αυτό είναι πραγματικά καλό. Είναι καλά τώρα αλλά ο όγκος άρχισε και πάλι να μεγαλώνει», συνεχίζει.

Οι φίλοι της οικογένειας συγκέντρωσαν χρήματα μέσω της ιστοσελίδας Go Fund Me για να μπορέσει η οικογένεια του 6χρονου να τον συνοδεύσει στο δύσκολο ταξίδι του και να παραμείνει όλο το διάστημα στο πλευρό του.

«Οικονομικά αντιμετωπίζουμε πολύ μεγάλη πίεση. Ευχαριστούμε όλους όσοι έδωσαν χρήματα για μας, δεν υπάρχουν λέξεις για να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας. Τα τελευταία πέντε χρόνια ήταν δύσκολα αλλά ελπίζουμε και προσευχόμαστε αυτή να είναι η τελευταία επέμβασή του», καταλήγει η μητέρα του.








Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.