Κυριακή 28 Ιουνίου 2015

Ανακαλύψτε τα κρυφά μυστικά ταξιδιωτικών προορισμών

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Για όσους αναζητούν αυθεντικές εμπειρίες και… γνωριμίες - Δείτε το βίντεο.

Τα ταξίδια είναι ωραία, ανεξάρτητα με το τι επιλέγει να δει κανείς και πώς να περάσει το χρόνο του σε κάθε καινούριο προορισμό που επισκέπτεται.

Ωστόσο, τίποτε δε συγκρίνεται με την επαφή που μπορεί να έχει κανείς με τους κατοίκους ενός νέου τόπου και τις εμπειρίες που μπορεί να βιώσει… ζώντας σα «ντόπιος», ενώ βρίσκεται σε μια ξένη χώρα.

Άλλωστε αυτοί είναι που ξέρουν τις κρυφές γωνιές και τα μικρά «διαμάντια» που μπορεί να κρύβει κάθε καινούρια πόλη, χωριό, γειτονιά ή περιοχή. Είτε πρόκειται για το συνοικιακό καφενείο που φτιάχνει τον καλύτερο καφέ, είτε για το σημείο όπου μπορεί κανείς να θαυμάσει την ωραιότερη θέα.

Μια νέα ταξιδιωτική ιστοσελίδα προσπαθεί να συνταιριάξει ακριβώς αυτά τα στοιχεία: να «ενώσει» τους ταξιδιώτες με τους κατοίκους σε διάφορες περιοχές της γης για μια πραγματικά αυθεντική, ταξιδιωτική εμπειρία.

Η ιστοσελίδα αποτελεί «πνευματικό παιδί» της Gloria Molins, η οποία λατρεύει τα ταξίδια και έχει ζήσει και εργαστεί σε διάφορες περιοχές του κόσμου, αναφέρει δημοσίευμα της MailOnline. Ονομάζεται Trip4Real (www.trip4real.com) και αποτελεί εν μέρει μια ιστοσελίδα γνωριμιών και εν μέρει μια μηχανή αναζήτησης και κράτησης για ταξιδιώτες.

Δείτε το βίντεο




Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.