Κυριακή 28 Ιουνίου 2015

Το μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιο στον κόσμο

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Θα μπορεί να μεταφέρει 5.500 επιβάτες - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες.

Το μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιο στον κόσμο έχει αρχίσει να παίρνει «σάρκα και οστά» στη Γαλλία και ετοιμάζεται για το παρθενικό του ταξίδι τον επόμενο Απρίλη, από τη Βαρκελώνη μέχρι τη Ρώμη.

Το «Harmony of the Seas» (αρμονία των θαλασσών) της εταιρείας Royal Caribbean κατασκευάζεται σε γαλλικό ναυπηγείο κοντά στο St. Nazaire.

Θα αποτελείται από 16 καταστρώματα, τα οποία θα έχουν επτά διαφορετικές «γειτονιές» και θα μπορούν να φιλοξενήσουν έως 5.479 επιβάτες μαζί με τα 2.394 μέλη του πληρώματος.

Το τεράστιο κρουαζιερόπλοιο εκτός από ταξίδια ανάμεσα στην Ισπανία και την Ιταλία, αναμένεται να ταξιδέψει και στη Φλόριντα των ΗΠΑ, σύμφωνα με την Cruise Critic.

Με ολική χωρητικότητα 226.000 τόνων, μήκος 362 μέτρων και μέγιστη ταχύτητα πλεύσης 23 κόμβων, η «Αρμονία» θα είναι το τρίτο κρουαζιερόπλοιο κατηγορίας Oasis της Royal Caribbean.

Θα είναι ελαφρώς μεγαλύτερο και με καλύτερη απόδοση καυσίμων από τα «αδέρφια» του «Oasis of the Seas» και «Allure of the Seas».

Όταν ολοκληρωθεί θα διαθέτει πολυώροφες… νεροτσουλήθρες, οι οποίες θα κατεβαίνουν από τον κεντρικό χώρο μέχρι 10 καταστρώματα πιο κάτω.

Πέρα από τις 2.747 καμπίνες και τις 20 επιλογές για εστίαση, το Harmony θα διαθέτει ακόμη τοίχους αναρρίχησης, zip lines, παγοδρόμιο, γήπεδο μπάσκετ κανονικών διαστάσεων και ένα μίνι γήπεδο γκολφ.

Ένα τέταρτο κρουαζιερόπλοιο Oasis βρίσκεται στα σκαριά και αναμένεται να ολοκληρωθεί το 2018.














Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.