Τρίτη 9 Ιουνίου 2015

Μεταδιδακτορικές υποτροφίες από το Ίδρυμα Μποδοσάκη

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Αφορούν την ακαδημαϊκή περίοδο 2016-17.

Το Ίδρυμα Μποδοσάκη ανακοίνωσε ότι για ένατη συνεχή χρονιά θα χορηγήσει, κατά την ακαδημαϊκή περίοδο 2016-2017, τέσσερις μεταδιδακτορικές υποτροφίες στη μνήμη του Σταμάτη Μαντζαβίνου.

Οι υποτροφίες μπορούν να αφορούν στα εξής πεδία: Ενεργειακή Τεχνολογία, Τεχνολογία και Μηχανική του Περιβάλλοντος, Ανοσοβιολογία, Αναγεννητική Ιατρική, Γενετική, Γονιδιωματική Υπολογιστική, Καρκινογένεση, Νευροεπιστήμες και Φαρμακολογία.

Ειδικότερα, θα χορηγηθούν σε κατόχους διδακτορικού διπλώματος δύο υποτροφίες για έρευνα στην Ελλάδα και δύο για έρευνα στο εξωτερικό. Η διάρκεια της υποτροφίας είναι διετής, με δυνατότητα παράτασης για ένα ακόμη έτος.

Το ποσόν της υποτροφίας ανέρχεται σε 18.000 ευρώ ετησίως για την Ελλάδα και σε 30.000 ευρώ ετησίως για το εξωτερικό. Οι υποψηφιότητες θα αξιολογηθούν από επιστημονική επιτροπή, που θα συστήσει το Ίδρυμα Μποδοσάκη και θα αποτελείται από διακεκριμένους επιστήμονες διεθνούς κύρους.

Για τη χορήγηση υποτροφίας για μεταδιδακτορική έρευνα στην Ελλάδα θα προτιμηθούν οι κάτοχοι διδακτορικού διπλώματος από πανεπιστήμια του εξωτερικού και για τη χορήγηση υποτροφίας για μεταδιδακτορική έρευνα στο εξωτερικό, θα προτιμηθούν οι κάτοχοι διδακτορικού διπλώματος από ΑΕΙ της Ελλάδας.

Η προθεσμία υποβολής των υποψηφιοτήτων λήγει την 31η Δεκεμβρίου του 2015, ενώ τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν τον Απρίλιο του 2016.

Για οποιαδήποτε πληροφορία, οι υποψήφιοι μπορούν να απευθύνονται στη Γραμματεία του Ιδρύματος τις εργάσιμες ημέρες και από ώρα 10.00-12.00 στα τηλέφωνα 2103237973 και 2103237804 ή στη διεύθυνση www.bodossaki.gr.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.