Κυριακή 14 Ιουνίου 2015

«Έξυπνος» φούρνος υπόσχεται να σας ξεκουράσει

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Αναγνωρίζει το φαγητό ώστε να το ψήσει στον απαιτούμενο γι’ αυτό χρόνο.
Είναι η λύση για τις αφηρημένες νοικοκυρές αφού υπόσχεται να μην αφήσει πλέον φαγητό να καεί. Παράλληλα προσδίδει στο μαγείρεμα το ανάλογο socializing αφού φωτογραφίζει και ανεβάζει ότι μαγειρεύεται, τη στιγμή που μαγειρεύεται στο προφίλ σας στο Instagram.

O «έξυπνος» φούρνος, που φέρει το όνομα Τζουν, λειτουργεί μέσω οθόνης αφής ή εφαρμογής στο κινητό και κοστίζει μόνο… 2.000 ευρώ, είναι λίγο μεγαλύτερος σε μέγεθος από τον φούρνο μικροκυμάτων και διαθέτει ειδική θήκη για κάμερα υψηλής ευκρίνειας που δεν επηρεάζεται από τις υψηλές θερμοκρασίες. Με αυτά σαν βασικά χαρακτηριστικά υπόσχεται πως προσφέρει τη δυνατότητα σε όλους να ετοιμάsουν το γεύμα τους όπως οι επαγγελματίες σεφ αφού μπορεί και αναγνωρίζει το φαγητό ώστε να το ψήσει στον απαιτούμενο γι’ αυτό χρόνο.

Όπως ήταν αναμενόμενο, για να τα κάνει όλα αυτά, ο φούρνος συνδέεται μέσω WiFi με το ίντερνετ ώστε να μπορεί ο οποιοσδήποτε να αναβαθμίσει την ποικιλία των συνταγών που διαθέτει, όπως και να κάνει το φούρνο να αναγνωρίζει ακόμα και τα πιο σπάνια και δύσκολα υλικά ή τρόπους μαγειρέματος.

Ταυτόχρονα όμως μιας και ζούμε στην εποχή της ψηφιακής κοινωνικοποίησης, η κάμερα λειτουργεί σε συνδυασμό και με τα κοινωνικά δίκτυα, καθώς μπορεί να απαθανατίσει τα φαγητά στο εσωτερικό του φούρνου, ή ακόμα και να δημιουργήσει time-lapse για το Vine ή το Facebook.




Πηγή:http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.