Δευτέρα 13 Απριλίου 2015

Δολοφόνος και μουσικός της black metal δίνει συμβουλές… φλερτ

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Έγινε γκουρού της αγάπης και λέει πώς να ρίξετε μια γυναίκα.

Ο Varg «Burzum» Vikernes, είναι ένας μουσικός της black metal, καταδικασθείς για φόνο και όπως φαίνεται πλέον είναι και γκουρού της αγάπης! Το 1991 ο 41χρονος σήμερα Νορβηγός, σχημάτισε το μουσικό πρότζεκτ Burzum και έγινε μέρος της black metal σκηνής της χώρας του. Λίγους μήνες αργότερα, κατηγορήθηκε για τον εμπρησμό τριών τουλάχιστον εκκλησιών και το 1993 σχημάτισε το γκρουπ Mayhem.

Τον Αύγουστο του ιδίου έτους, ο κιθαρίστας της μπάντας Øystein Euronymous Aarseth, μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου και ο Vikernes συνελήφθη ως ύποπτος για το φόνο. Το 1994, καταδικάστηκε σε κάθειρξη 21χρόνων ενώ αποφυλακίστηκε τον Μάιο του 2009 με όρους.

Πριν λίγα εικοσιτετράωρα, ανέβηκε ένα βίντεο στο διαδίκτυο με τον ίδιο να δίνει συμβουλές για το πώς να ρίξει κανείς μιας γυναίκα. Ιδού τι λέει στο βίντεο, υπό τους ήχους μιας μελωδίας πιάνου: «Οι γυναίκες δεν πέφτουν από τον ουρανό… Πρέπει να τις κερδίσεις, να τις ψάξεις…. Πάντα ήταν δύσκολο για τους άντρες να βρουν καλές γυναίκες», σημειώνει και συνεχίζει «γίνε ήρωας και θα είσε σε θέση να βρείς τις καλύτερες γυναίκες της φυλής μας»… Πάντως, πολλά σάιτ χαρακτηρίζουν τον αμφιλεγόμενο αυτό μουσικό, ως ρατσιστή.






Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.