Πέμπτη 2 Απριλίου 2015

22χρονη θύμα bullying μαχαίρωσε τρεις συμμαθήτριες σε σχολή του ΟΑΕΔ;

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

22χρονη μαχαίρωσε τρεις συμμαθήτριες της σε σχολή νοσηλευτών του ΟΑΕΔ


Μαθήτρια μαχαίρωσε τρεις συμμαθήτριές της σε σχολή νοσηλευτών του ΟΑΕΔ που βρίσκεται στην Πέτρου Ράλλη στο Ρέντη. Η μαθήτρια, που είναι 22 ετών έχει συλληφθεί και βρίσκεται στο Α.Τ. Ρέντη, ενώ οι τρεις κοπέλες που τραυμάτισε έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με πληροφορίες, τις μαχαίρωσε στα χέρια την ώρα του μαθήματος.

------------------

ΕΚΑΒ: Οι τρεις μαθήτριες αρνήθηκαν να μεταφερθούν σε νοσοκομείο


Διασώστες του ΕΚΑΒ με δύο μηχανές έσπευσαν στη σχολή νοσηλευτών του ΟΑΕΔ στο Ρέντη, όπου πριν από λίγο η 22χρονη μαθήτρια μαχαίρωσε τρεις συμμαθήτριες της. Όπως είπαν στο enikos.gr οι υπεύθυνοι του ΕΚΑΒ οι τρεις κοπέλες αρνήθηκαν να μεταφερθούν στο νοσοκομείο προκειμένου να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Το σήμα που έλαβε το ΕΚΑΒ για το συμβάν έκανε λόγο για «τραυματισμούς στα χέρια από μαχαίρι και αιμορραγία».

------------------

Θύμα bullying η 22χρονη που μαχαίρωσε τις συμμαθήτριες της;


Ένα σημείωμα βρέθηκε στην κατοχή της 22χρονης που μαχαίρωσε μέσα στη σχολή νοσηλευτών του ΟΑΕΔ τρεις συμμαθήτριές της.

Σύμφωνα με τον ALPHA, το σημείωμα αναφέρει ότι προχωρά σε αυτή την πράξη για θέματα bullying, ότι δηλαδή είχε πέσει θύμα σχολικού εκφοβισμού από τις συγκεκριμένες μαθήτριες και αυτή ήταν η αντίδρασή της.

Ίδιες πληροφορίες μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, επικαλούμενο πηγές από την ασφάλεια Πειραιά. Όπως αναφέρει η 22χρονη φέρεται να δεχόταν καθημερινά πειράγματα και κοροϊδίες για την εμφάνισή της.

------------------

Αυτή είναι η σχολή όπου η 22χρονη μαχαίρωσε τις συμμαθήτριες της


Σοκ στο Ρέντη το απόγευμα της Τετάρτης, όταν μια 22χρονη που σπουδάζει στη σχολή Νοσηλευτών του ΟΑΕΔ που βρίσκεται στην οδό Πέτρου Ράλλη 83 στο Ρέντη μαχαίρωσε τρεις συμμαθήτριές της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 22χρονη, ελληνικής υπηκοότητας, ξαφνικά σηκώθηκε από το θρανίο, έβγαλε ένα μαχαίρι και επιτέθηκε στις συμμαθήτριες της με αποτέλεσμα να τραυματίσει τρείς στα χέρια.

Η μαθήτρια έχει συλληφθεί και βρίσκεται στο Α.Τ. Ρέντη, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, Από την αστυνομία διενεργείται προανάκριση για να διαπιστωθούν τα κίνητρα της επίθεσης. Οι τραυματισμένες μαθήτριες μετέβησαν με ιδία μέσα στο Αττικό νοσοκομείο όπου οι γιατροί έραψαν τις πληγές τους και νοσηλεύονται εκτός κινδύνου.

------------------

Δύο μαχαίρια βρέθηκαν στη σχολή της 22χρονης


Δύο μαχαίρια βρήκαν οι άνδρες της Αστυνομίας στο σημείο όπου η 22χρονη μαθήτρια τραυμάτισε τις συμμαθήτριες της.

Σύμφωνα με πηγές από την ασφάλεια Πειραιά, η 22χρονη φέρεται να δεχόταν καθημερινά πειράγματα και κοροϊδίες για την εμφάνισή της, ενώ στο σημείο όπου εξελίχθηκε στο συμβάν βρέθηκαν δύο μαχαίρια.

------------------

Το αιματηρό παρελθόν της Σχολής στο Ρέντη


Σοκ σε όλο το πανελλήνιο έχει προκαλέσει η είδηση ότι μία 22χρονη μαχαίρωσε τρεις συμμαθήτριές της κατά τη διάρκεια του μαθήματος στο τμήμα Νοσηλευτών της Σχολής του ΟΑΕΔ που βρίσκεται στην οδό Πέτρου Ράλλη στου Ρέντη.

Το περιστατικό "ξύπνησε" δυσάρεστες μνήμες του παρελθόντος καθώς δεν είναι το πρώτο αιματηρό επεισόδιο που σημειώνεται στη συγκεκριμένη σχολή.

Ήταν στις 10 Απριλίου του 2009 όταν ένας 19χρονος σπουδαστής στο Ηλεκτρολογικό Τμήμα της Σχολής του ΟΑΕΔ μπήκε πάνοπλος στο κτίριο της σχολής και άνοιξε πυρ.

Οι σφαίρες βρήκαν έναν συμμαθητή του ο οποίος νοσηλεύτηκε σε σοβαρή κατάσταση με τραύματα στον θώρακα και στα πόδια.

Στη συνέχεια τραυμάτισε ελαφρά στα άκρα δύο υπαλλήλους που προσπάθησαν να τον σταματήσουν και τέλος έστρεψε το όπλο κατά του εαυτού του.

Ο 19χρονος Δημήτρης Πατμανίδης, άφησε την τελευταία του πνοή στο χειρουργείο. Στο σημείωμα που άφησε ανέφερε: «Δεν έχω λόγο να συνεχίσω να ζω. Είμαι πολύ εγωιστής για να πεθάνω και να σας αφήσω να ζήσετε. Πριν πεθάνω, θα σας στερήσω ότι πολυτιμότερο έχετε. Δεν έχω σεβασμό για την ανθρώπινη ζωή. Όποιος βρεθεί μπροστά μου το πρωί της 10ης Απριλίου 2009, θα πεθάνει χωρίς διάκριση».

«Μέχρι στιγμής δεν έχω γνωρίσει τίποτε άλλο, παρά την απόρριψη. Έχω γνωρίσει μόνο ένα άτομο που αξίζει σαν άνθρωπος και με την οποία νόμιζα πως είχα ερωτευτεί. Νιώθω πολύ άσχημα που με απέρριψε και ελπίζω πως με ό,τι κάνω την Παρασκευή θα αλλάξει γνώμη για μένα» προσέθετε.

------------------

Είχε απασχολήσει και στο παρελθόν η 22χρονη μαθήτρια

Λεπίδα 14 εκατοστών είχε στην τσάντα της η 22χρονη μαθήτρια την οποία και χρησιμοποίησε εναντίον τριών συμμαθητριών της, σήμερα το απόγευμα, σύμφωνα πληροφορίες.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του STAR, η 22χρονη ζήτησε από τον καθηγητή της να σηκωθεί και να πει κάτι, δεν την άφησαν, και τότε εκείνη έβγαλε από την τσάντα της την 14 εκατοστών λάμα.

Ο Διευθυντής της σχολής είχε ενημερώσει εγγράφως στη Διεύθυνση Εκπαίδευσης του ΟΑΕΔ για τη συγκεκριμένη μαθήτρια, αναφέρει το ρεπορτάζ του STAR, λόγω του ότι η ίδια είχε απασχολήσει στο παρελθόν με προβλήματα που είχε δημιουργήσει.


Πηγή: http://www.enikos.gr , http://www.enikos.gr , http://www.enikos.gr , http://www.enikos.gr , http://www.enikos.gr , http://www.enikos.gr και http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.