Κυριακή 1 Μαρτίου 2015

Στην UEFA η ρατσιστική επίθεση στον Καρεμπέ - «Ο παραβάτης αναζητείται»

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Δείτε το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Διεθνείς διαστάσεις παίρνει η ρατσιστική επίθεση στον Κριστιάν Καρεμπέ από οπαδούς του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι της Λεωφόρου, καθώς η FARE φέρεται να ενημέρωσε ήδη την UEFA για το περιστατικό.

Στη διάθεση της UEFA φέρεται να έχει φτάσει το βίντεο από το ντέρμπι, στο οποίο οπαδοί του Παναθηναϊκού κάνουν ρατσιστικές χειρονομίες προς το μπουθ που φιλοξενείτο η αποστολή του Ολυμπιακού, έχοντας στο στόχαστρό τους τον Κριστιάν Καρεμπέ.

Ο σύμβουλος στρατηγικής της πειραϊκής ΠΑΕ, είναι παράλληλα εκπρόσωπος της UEFA και της FIFA σε καμπάνιες κατά του ρατισμού, με συνέπεια το θέμα να έχει πάρει ήδη διεθνείς διαστάσεις.

Η FARE (Football Against Racism in Europe) φέρεται να έχει ενημερώσει την ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική ομοσπονδία.

Δείτε το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου:




----------

Ο Παναθηναϊκός καταδικάζει την ρατσιστική επίθεση στον Κριστιάν Καρεμπέ και ενημερώνει ότι αναζητά τον παραβάτη τον οποίο θα τον αποβάλει από τα παιχνίδια της ομάδας.

Στην αναζήτηση του ατόμου που προέβη σε ρατσιστική επίθεση κατά του Κριστιάν Καρεμπέ βρίσκεται η ΠΑΕ Παναθηναϊκός όπως γνωστοποιεί μέσω σχετικής ανακοίνωσης που εξέδωσε.

Οι πράσινοι ενημερώνουν ότι ανέκαθεν ήταν ενάντια σε κάθε μορφή ρατσισμού, την καταδικάζει και ενημερώνει ότι στον παραβάτη θα απαγορευτεί η παρουσία του στο γήπεδο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έχει ανέκαθεν αποδείξει πως βρίσκεται ενάντια σε κάθε μορφή ρατσισμού και ως εκ τούτου καταδικάζει την έστω και μεμονωμένη εκδήλωσή της. Ο παραβάτης ήδη αναζητείται και θα αποβληθεί καθώς τέτοια φαινόμενα δεν είναι ανεκτά στο γήπεδό μας.


Πηγή: http://www.sport-fm.gr και http://www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.