Κυριακή 1 Μαρτίου 2015

Γνωρίστε τη μαγεία των 3D εκτυπωτών

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Η τεχνολογία του αύριο στο κέντρο της Αθήνας - Δείτε το βίντεο και τις φωτογραφίες στο newsbeast.gr.

Δε χρειάζεται να φτάσετε στη... NASA για να βρείτε υψηλή τεχνολογία. Για την ακρίβεια δεν θα χρειαστεί να κάνετε ούτε εκατό βήματα από το κέντρο της Αθήνας μια και στην πραγματικότητα όποιος επισκεφτεί την στοά των εμπόρων στην οδό Βουλής θα συναντήσει μία ομάδα νέων ανθρώπων να του μάθουν όλα τα μυστικά των τρισδιάστατων εκτυπωτών ή αλλιώς των εκτυπωτών 3D.

Πρόκειται για μία εντελώς καινούρια τεχνολογία που ακόμα κάνει τα πρώτα της βήματα σε παγκόσμιο επίπεδο και στην Ελλάδα θα έχετε την ευκαιρία να τη γνωρίσετε από κοντά και να μάθετε τα πάντα γι' αυτήν στο εργαστήριο των Fixers που θα φιλοξενείται στην στοά των εμπόρων τουλάχιστον μέχρι τα μέσα Μαρτίου.

Η ομάδα των τεσσάρων αυτών νέων ανθρώπων, αναλαμβάνει όχι μόνο να σας μάθει τα πάντα για αυτή την πρωτοποριακή τεχνολογία αλλά και να σας δείξει πώς μπορείτε να αποκτήσετε έναν, τυπώνοντάς τον στον εργαστήριο κυριολεκτικά.

Όπως μας είπε το μέλος της ομάδας, Ηλίας Γιαννόπουλος, η τεχνολογία των 3D εκτυπωτών, μπορεί να επιτρέψει στο χρήστη να δημιουργήσει σχεδόν οτιδήποτε βάλει στο μυαλό του, από γρανάζια και σταχτοδοχεία, μέχρι θήκες για κινητά τηλέφωνα και εξαρτήματα για τα γνωστά σε όλους μας τον τελευταίο καιρό «drones» που πετάνε πάνω από τα κεφάλια μας.

Το πιο σημαντικό όμως, οι ίδιοι αυτοί 3D εκτυπωτές, μπορούν να αποκτηθούν εύκολα αφού στην ουσία μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε έναν από αυτούς για να εκτυπώσουμε άλλους σαν κι αυτόν με την προσθήκη λίγων ηλεκτρονικών εξαρτημάτων.

Δείτε το πού και το πώς, στο βίντεο και τις φωτογραφίες που ακολουθούν...






























































Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.