Τετάρτη 25 Μαρτίου 2015

Πατέρας και κόρη φωτογραφίζονται εις μνήμην της αγαπημένης τους!

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Οι παλιές φωτογραφίες γάμου βοήθησαν έναν μπαμπά από το Οχάιο να γεφυρώσει το χάσμα ανάμεσα σε ένα υπέροχο - αν και γλυκόπικρο παρελθόν - και ένα ελπιδοφόρο μέλλον γεμάτο αναμνήσεις και νέες περιπέτειες.

Το 2009, οι νεόνυμφοι Ben και Ali Nunery φωτογραφήθηκαν μετά την τελετή του γάμου τους στο καινούργιο τους σπίτι στο Σινσινάτι του Οχάιο. Τις φωτογραφίες τράβηξε η αδερφή του Ben που είναι επαγγελματίας φωτογράφος.

Δυστυχώς, όμως οι ευτυχισμένες μέρες δεν κράτησαν για πολύ. Μια σπάνια μορφή καρκίνου του πνεύμονα στέρησε από τον Βen τη σύντροφό του και από την μόλις ενός έτους Οlivia τη μαμά της. Το 2011, μόλις ένα χρόνο μετά την γέννηση της κόρης τους, η 31χρονη τότε Ali απεβίωσε.

Δύο χρόνια μετά τον θάνατο της, ο Ben αποφάσισε πως έπρεπε να μετακομίσει από το σπίτι που τους στοίχειωνε. Πριν φύγουν και βλέποντας το πάλι άδειο, ο Ben αποφάσισε πως έπρεπε να το αποχωριστεί ακριβώς με τον ίδιο τρόπο που το αγάπησε. Κάλεσε λοιπόν και πάλι την αδερφή του για να τον βοηθήσει να αναδημιουργήσει τις φωτογραφίες που έβγαλε τότε με την Ali. Αυτή τη φορά, πόζαρε με την 3χρονη κόρη του Olivia, τον άλλο έρωτα της ζωής του.

Η φωτογράφιση είναι ένας αποχαιρετισμός και φόρος τιμής προς την Ali την οποία όμως αισθάνονται συνεχώς δίπλα τους, να τους εμπνέει και να τους καθοδηγεί.














Πηγή: http://www.baby.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.