Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

Κανονικά καταβάλλεται η μισθοδοσία των αναπληρωτών

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Η καθυστέρηση οφειλόταν σε αντικειμενικές δυσκολίες λόγω εκλογών ξεκαθάρισε ο υπ. Παιδείας.

Ομαλοποιήθηκε η καταβολή των αποδοχών των αναπληρωτών εκπαιδευτικών που τον προηγούμενο μήνα καθυστέρησαν να πληρωθούν λόγω τεχνικών προβλημάτων γεγονός που αναδείχθηκε και από το newsbeast.gr ενώ το έθιξε και η ΔΟΕ στη συνάντηση που είχε με την πολιτική ηγεσία του υπουργείου στις αρχές Μαρτίου.

Το θέμα της καθυστέρησης έφθασε και στη Βουλή από την κα Καραμανλή της ΝΔ. Ο υπουργός Παιδείας παραδέχθηκε ότι η καθυστέρηση οφειλόταν σε αντικειμενικές δυσκολίες λόγω εκλογών ενώ γνωστοποίησε ότι το θέμα τακτοποιήθηκε αφού την επομένη του διορισμού του Γενικού Γραμματέα του ΥΠΟΠΑΙΘ δόθηκε εντολή πληρωμής των αναπληρωτών εκπαιδευτικών.

Ο κ. Μπαλτάς δήλωσε μεταξύ των άλλων ότι η μισθοδοσία των αναπληρωτών εκπαιδευτικών που απασχολούνται σε έργα ΕΣΠΑ τα οποία υλοποιεί η Ειδική Υπηρεσία Εφαρμογής Εκπαιδευτικών Δράσεων του ΥΠΟΠΑΙΘ καταβάλλεται κανονικά πριν τη λήξη του μήνα αναφοράς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για το μήνα Μάρτιο πολλές Διευθύνσεις Εκπαίδευσης έχουν προχωρήσει σε ανακοινώσεις με τις οποίες ενημερώνουν τους αναπληρωτές ΕΣΠΑ ότι τα έναντι μισθοδοσίας Μαρτίου έχουν πιστωθεί στους τραπεζικούς λογαριασμούς.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.