Σάββατο 14 Μαρτίου 2015

Αναγκαστική προσγείωση λόγω… δυσοσμίας

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Πτήση της British Airways από Λονδίνο για Ντουμπάι αναγκάστηκε να επιστρέψει πίσω στο Χίθροου εξαιτίας της αποκρουστικής μυρωδιάς που έβγαινε από την τουαλέτα του αεροσκάφους.

Ο Αbhishek Saachdev, που είναι δημοτικός σύμβουλος στην πόλη Hertfordshire και είχε επιβιβαστεί στην πτήση της British Airways είπε πως το αεροσκάφος αναχώρησε στην ώρα του το βράδυ της Πέμπτης και όλα έδειχναν να κυλούν ομαλά μέχρι ο κυβερνήτης να κάνει την ανακοίνωση 30 λεπτά μετά την απογείωση από το αεροδρόμιο του Λονδίνου.

Μάλιστα ο Saachdev έγραψε στον λογαριασμό του στο Twitter «Παρανοϊκό! Η πτήση μας, της British Airways, για Ντουμπάι επέστρεψε στο Χίθροου εξαιτίας της δυσοσμίας στην τουαλέτα! 15 ώρες μέχρι την επόμενη πτήση…».

Αρχικά ο κυβερνήτης ζήτησε από το πλήρωμα να μπει στον θάλαμο διακυβέρνησης, λέει ο Saachdev και τονίζει: «καταλάβαμε πως κάτι δεν πήγαινε καλά».



Δέκα λεπτά αργότερα έκανε μία δεύτερη ανακοίνωση όπου εξήγησε στους επιβάτες πως η μυρωδιά προερχόταν από περιττώματα και πως το πλήρωμα καμπίνας είχε εξετάσει το πρόβλημα αλλά δεν μπορούσε να το λύσει.

Έτσι ενημέρωσε τους επιβάτες πως το αεροπλάνο θα επιστρέψει πίσω στο Λονδίνο για λόγους υγιεινής και ασφάλειας.

Κι ενώ αρχικά διαβεβαίωσαν τους... άτυχους ταξιδιώτες πως θα μπορούσαν να επιβιβαστούν στην επόμενη πτήση για Ντουμπάι η οποία θα αναχωρούσε σε τρεις ώρες, τελικά οι επιβάτες ταξίδεψαν με καθυστέρηση 15 ωρών.

Η British Airways απολογήθηκε και ζήτησε συγγνώμη για την αναστάτωση και όπως συμβαίνει σε ανάλογες περιπτώσεις τους παρείχε δωρεάν δωμάτια σε ξενοδοχείο και κουπόνια για φαγητό.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.