Σάββατο 14 Μαρτίου 2015

Έδερνε την παπαδιά κι εκείνη τον χώρισε

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Τραγικές συνθήκες μέσα στο γάμο βίωσε η νεαρή παπαδιά- τι αναφέρει στη αγωγή της.
Διαζύγιο μετ’ επιτάσεως ζητά νεαρή παπαδιά, η οποία προσέφυγε στην Δικαιοσύνη λόγω ενδοοικογενειακής βίας. Στην αγωγή που κατατέθηκε στο Μονομελές Πρωτοδικείο Ηρακλείου, η παπαδιά υποστηρίζει ότι έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού από τον ιερέα με αποτέλεσμα να έχει μώλωπες για μέρες.

Η ίδια αναφέρει ότι ερωτεύτηκε τον ιερέα, ανυπομονούσε να παντρευτούν και να κάνουν παιδιά. Προγαμιαίες σχέσεις δεν είχαν καθώς αυτή ήταν η επιθυμία του ιερέα, όμως και μετά το γάμο, τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως εκείνη ονειρευόταν.

Όπως αναφέρει στην αγωγή, ο ιερέας άρχισε να αλλάζει συμπεριφορά απέναντι της μετά την χειροτονία του. Έγινε εριστικός και άρχισαν να τον ενοχλούν όλα πάνω της. Όπως λέει, αν και ήταν εργαζόμενη και κάθε πρωί έπρεπε να διανύσει μία μεγάλη απόσταση για να μεταβεί στην δουλειά της, εκείνος την υποχρέωνε να στρώνει το συζυγικό κρεβάτι με νυφοστόλι! Όταν δεν γινόταν αυτό, ο ιερέας εγκατέλειπε το σπίτι τους για δύο-τρεις ημέρες ως ...τιμωρία για το «παράπτωμα». Πολλές φορές η παπαδιά είχε παραπονεθεί στον ιερέα ότι την παραμελούσε αντί να χαρούν την σχέση τους ως νιόπαντροι, όμως εκείνος φέρεται να της έλεγε: «είσαι ελεύθερη να πας όπου επιθυμείς, κάνε ό,τι θέλεις».

Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι στάθηκε ένας διαπληκτισμός που οδήγησε, όπως υποστηρίζει, στον βάναυσο ξυλοδαρμό της. Είχε ξεχάσει τα κλειδιά του σπιτιού και του τηλεφώνησε για να της ανοίξει.

Ο ιερέας κατέφθασε μία ώρα μετά αρκετά ενοχλημένος, προσάπτοντας της ότι δεν σέβεται την ιεροσύνη του και ότι τον ενοχλεί στην δουλειά του. Εκείνη αντέδρασε, διαπληκτίστηκαν με αποτέλεσμα, όπως υποστηρίζει, να την ξυλοκοπήσει άγρια. Μετά από αυτό το επεισόδιο, η παπαδιά πήρε την απόφαση να μαζέψει τα πράγματα της και να φύγει, κινώντας παράλληλα τις διαδικασίες του διαζυγίου. Για την υπόθεση μίλησε στο Cretalive η δικηγόρος της παπαδιάς, Μαρίνα Παναγιωτάκη.

«Η εντολέας μου ήρθε στο γραφείο μου με πλήθος φωτογραφιών που καταδεικνύουν την βαρβαρότητα που δέχτηκε και τις σωματικές κακώσεις που της προξένησε ο εν διαστάσει, πλέον, σύζυγο της. Η εν θέματι υπόθεση έχει πάρει την ποινική οδό, λόγω των επικίνδυνων σωματικών βλαβών που υπέστη η κοπέλα και η δικογραφία είναι στο στάδιο της προανάκρισης, Επιπρόσθετα, ασκήσαμε αγωγή στα αστικά δικαστήρια με αίτημα την λύση του γάμου λόγω ενδοοικογενειακής βίας και χρηματική αποζημίωση εξαιτίας της άδικης πράξης του αντιδίκου εναντίον της. »


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.