Κυριακή 8 Μαρτίου 2015

Διάσημες μαμάδες την ώρα του θηλασμού

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Όπως όλες οι μαμάδες μοιράζονται φωτογραφίες του εαυτού του την ώρα που θηλάζουν με άτομα του κοντινού τους περιβάλλοντος έτσι και οι διάσημες μητέρες μοιράζονται τις δικές του φωτογραφίες με εκατομμύρια θαυμαστές σε όλο τον κόσμο.

Κάποιοι το κάνουν για να αναδείξουν κάτι «φυσικό και όμορφο», άλλοι πάλι για να δείξουν τις πολιτικές τους απόψεις.

Η Alyssa Milano είναι η τελευταία διάσημη μαμά που ανάρτησε φωτογραφία της τη στιγμή του θηλασμού. Η ηθοποιός δημοσίευσε μια φωτογραφία με την αξιολάτρευτη και μόλις 6 μηνών κορούλα της την ώρα που θήλαζε και ενώ παράλληλα προετοιμαζόταν για την εμφάνισή της στο show The talk. Δείτε παρακάτω ποιες άλλες μαμάδες έχουν μοιραστεί με τους θαυμαστές τους αυτή την πολύ τρυφερή στιγμή.
Julie Bowen



Ο θηλασμός δύο διδύμων δεν είναι εύκολο κατόρθωμα, αλλά η Julie Bowen έδειξε πώς γίνεται αναρτώντας μια φωτογραφία του εαυτού της την ώρα που θήλασε τους Jon και Gus.


Angelina Jolie



Λίγο καιρό αφότου γέννησε τα δίδυμα Knox και Vivienne η Angelina Jolie και ο Brand Pitt έδωσαν στη δημοσιότητα τον Νοέμβριο του 2008 μέσω του περιοδικού W Magazine φωτογραφίες με τα μωρά τους. Εξώφυλλο έγινε εκείνη η φωτογραφία που έδειχνε τη διάσημη ηθοποιό να θηλάζει.


Mayim Bialik



Η Mayim Bialik είναι μεγάλη υποστηρίκτρια του θηλασμού φτάνοντας στο σημείο να μοιραστεί μια εικόνα του εαυτού της την ώρα που θήλαζε τον 3χρονο γιο της Fred στο μετρό της Νέας Υόρκης.


Gisele Bündchen



H Gisele είναι μια multitasking μαμά. Η ίδια μοιράστηκε μια φωτογραφία του εαυτού της την ώρα που της έφτιαχναν τα μαλλιά, τα νύχια και το μακιγιάζ ενώ ταυόχρονα θήλαζε την κόρη της Βίβιαν. Έγραψε, "Τι θα κάνω χωρίς αυτή ομάδα ομορφιά μετά από τις 15 ώρες που πετούν και μόνο 3 ώρες ύπνου";


Miranda Kerr



Ήταν απλώς μία ακόμη μέρα στο γραφείο για το μοντέλο της Victoria Secret, Miranda Kerr όταν θήλαζε τον μικρό Flynn κατά τη διάρκεια μιας φωτογράφισης. Η λεζάντα που συνόδευε τη φωτογραφία στο Instagram ήταν: «Άλλη μια μέρα στο γραφείο.»

Doutzen Kroes



Επιστροφή στη δουλειά μαζί με τον μικρό Phyllon φαίνεται πώς έκανε η Doutzen Kroes. Η Kroes θήλαζε τον γιο κατά τη διάρκεια μια φωτογράφισης για τη L'Oreal!

Jaime King



Η περήφανη μαμά δημοσίευσε αυτή τη γλυκιά φωτογραφία στο λογαριασμό της Instagram τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, λέγοντας, «#Είναι τώρα 8 μηνών! Για αυτές τις στιγμές ζει μια μαμά. Ο θηλασμός δεν θα έπρεπε να είναι taboo- και το μπιμπερό δεν είναι κατακριτέο- Είναι διασκεδαστικό για όλη την οικογένεια :)»

Pink



Τον Ιούνιο του 2012, λίγο μετά γέννηση της κόρης της Willow, η Pink ενώ έκανε διάλειμμα σε μια φωτογράφιση για το άλμπουμ της ανέβασε μια φωτογραφία με τη λεζάντα: «Ώρα για μεσημεριανό.»


Natalia Vodianova



To μοντέλο Natalia Vodianova δημοσίευσε αυτή την όμορφη φωτογραφία του εαυτού και του μόλις ενός μηνών γιου της, Maxim, στο Instagram.


Gwen Stefani



Η Gwen Stefani δημοσίευσε η ίδια την φωτογραφία που βλέπετε στον λογαριασμό της στο Instagram, συστήνοντας μας το μόλις 5 μηνών αγοράκι της, τον Apollo Bowie Flynn. Στο στιγμιότυπο που βλέπετε, η 44χρονη μαμά θηλάζει τον γιο της σε ένα πανέμορφο ορεινό τοπίο στην Ελβετία. 


Alanis Morissette



Η Alanis Morissette μοιράστηκε αυτή την τρυφερή φωτογραφία με τον 2χρονο γιο της να θηλάζει στο αυτοκίνητο κατά τη διάρκεια της περιοδείας της στην Ευρώπη.


Olivia Wilde



Θηλάζοντας τον τεσσάρων μηνών γιό της Otis φωτογραφήθηκε η διάσημη ηθοποιός Olivia Wilde για το περιοδικό Glamour. Η Αμερικανίδα δήλωσε ότι ο θηλασμός είναι ότι πιο φυσικό υπάρχει και δεν πρέπει να υπάρχουν αντιδράσεις στον δημόσιο χαρακτήρα του.

Alyssa Milano



Με φωτογραφία που πόσταρε στο Instagram της η Alyssa Milano θέλησε να μοιραστεί με τους φίλους της το μεγαλείο του μητρικού θηλασμού. Στη λεζάντα της γλυκύτατης φωτογραφίας η Αλίσα παραθέτει ένα απόσπασμα από του Μίλαν Κούντερα του 1969, "Η Ζωή είναι Αλλού".

"Α, η χαρά του θηλασμού! Με αγάπη παρακολουθούσε τις κινήσεις ψαριού που έκανε το χωρίς δόντια στόμα και το φαντάστηκε ότι με το γάλα της στο στόμα του γιου της στάζουν και οι βαθύτερες σκέψεις της, οι ιδέες και τα όνειρά της".



Πηγή: http://www.baby.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.