Παρασκευή 13 Μαρτίου 2015

Το θαύμα της αγκαλιάς

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Η Kate και ο David Ogg πριν από πέντε χρόνια άκουγαν συντετριμμένοι από τους γιατρούς ότι το νεογέννητο αγοράκι τους, το ένα από τα δίδυμα, είχε μόνο λίγα λεπτά ζωής, καθώς γεννήθηκε πρόωρα.





Σκεπτόμενοι λοιπόν ότι δεν θα ζούσε ζήτησαν να το κρατήσουν στην αγκαλιά τους. Με δάκρυα στα μάτια η Kate τοποθέτησε το μικροσκοπικό πλασματάκι της στο στήθος της και προσευχήθηκε για το θαύμα. Ο σύζυγός της David απλά ξάπλωσε δίπλα τους.





Λίγα λεπτά αργότερα συνέβη κάτι αναπάντεχο. Ο μικρός Jamie άρχισε να αναπνέει, να κουνιέται και να αντιδρά σε ερεθίσματα μέσα στην αγκαλιά της μητέρας του. Αμέσως κινητοποιήθηκαν οι γιατροί του νοσοκομείου και τοποθέτησαν το μωρό σε θερμοκοιτίδα.



Πέντε χρόνια μετά ο Jamie Ogg είναι ένα υγιές και χαρούμενο παιδί που απολαμβάνει την παρέα της δίδυμης αδερφής του Emily του και την αγάπη των γονιών του.



H Kate και ο David μετά από χρόνια προσπαθειών κατάφεραν να επιτύχουν την πολυπόθητη κύηση το 2010. Μάλιστα η χαρά τους ήταν μεγάλη όταν έμαθαν ότι θα αποκτούσαν δίδυμα. Όπως λέει η Kate η εγκυμοσύνη της ήταν πολύ δύσκολη και γέννησε μόλις στην 26η εβδομάδα. Μάλιστα ο Jamie γεννήθηκε πρώτος και η Emily ακολούθησε δύο λεπτά αργότερα.





«Και τα δύο παιδιά γεννήθηκαν μέσα στο σάκο. Μόλις βγήκε ο Jamie δεν ακούσαμε το κλάμα του, αντιθέτως η Emily έκλαιγε δυνατά. Πάνω από 20 γιατροί έπεσαν πάνω του γιατί δεν ανέπνεε. Η καρδιά του χτυπούσε πολύ αργά. Μετά από 20 λεπτά προσπαθειών μας είπαν πως δεν θα τα καταφέρει γιατί ήταν πολύ αδύναμος. Ο γιατρός μας ρώτησε αν είχαμε σκεφτεί το όνομα που θα του δίναμε. Του το είπαμε και ζητήσαμε με τον άνδρα μου να τον πάρουμε μια αγκαλιά πριν... φύγει. Και τότε έγινε το θαύμα...», είπε συγκινημένη η Kate.









Δείτε το βίντεο:




Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.