Τρίτη 24 Μαρτίου 2015

Έρευνες για τη σορό 5χρονου σε βαλίτσα από Ιντερπόλ-Γιούροπολ

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Οι Αρχές θεωρούν ότι ο δολοφόνος είναι συγγενής του θύματος.

Συνδρομή στις έρευνες του βουλγαρικού υπουργείου Εσωτερικών στην υπόθεση της σορού του 5χρονου που βρέθηκε μέσα σε βαλίτσα θα παρέχει η Ιντερπόλ και η Γιούροπολ.

Οι αστυνομικές αρχές, όπως αναφέρουν σχετικά δημοσιεύματα, έχουν κυκλοφορήσει ένα σκίτσο με τη μορφή του παιδιού, το οποίο θα διανεμηθεί και σε διάφορους οργανισμούς εκτός Βουλγαρίας, για τη συγκέντρωση πληροφοριών σχετικά με την ταυτότητά του, καθώς ενδέχεται να μην είναι βουλγαρικής καταγωγής.

Η βουλγαρική αστυνομία καλεί όσους ενδέχεται να διαθέτουν πληροφορίες σχετικά με το άτυχο αγόρι, να καλούν στον αριθμό 112, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων της Σόφιας Novinite.

Μέχρι στιγμής, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, έχουν συγκεντρωθεί κάποιες πληροφορίες και η αστυνομία τις επεξεργάζεται και δουλεύει προς όλες τις κατευθύνσεις, αλλά καμιά από αυτές -ως τώρα τουλάχιστον- δεν μπορεί να αποτελέσει συγκεκριμένη απόδειξη για την ταυτότητα του αγοριού.

Μάλιστα, σύμφωνα με το γενικό γραμματέα του υπουργείου Εσωτερικών Γκεόργκι Κόστοφ, μέχρι στιγμής οι αρχές δεν έχουν λάβει κανένα τηλεφώνημα από κάποιον που να λέει ότι γνωρίζει επακριβώς την ταυτότητα του παιδιού.

Οι ιατροδικαστές που εξέτασαν τη σορό του μικρού αγοριού διαπίστωσαν πως ο θάνατός του προήλθε από ασφυξία, ενώ στο σώμα του βρέθηκαν σημάδια και μελανιές, χωρίς ωστόσο να είναι αυτά ο κύριος λόγος θανάτου.

Ειδικοί ψυχολόγοι θεωρούν ότι ο δολοφόνος είναι περίπου 40 ετών, πλούσιος και επιθετικός. Οι αρμόδιες αρχές που διεξάγουν την έρευνα πιστεύουν, ωστόσο, ότι ο δολοφόνος προέρχεται από το συγγενικό περιβάλλον του αγοριού. Ένα άλλο σενάριο που εξετάζεται είναι το αγόρι να επισκεπτόταν συγγενείς του, εάν οι γονείς του δεν βρίσκονταν στη χώρα.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.