Τρίτη 10 Μαρτίου 2015

Προσλήψεις - εξπρές για 1.057 θέσεις - Που θα γίνουν

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Σε προσλήψεις – εξπρές εποχικού προσωπικού έχουν επιδοθεί οι δημόσιες υπηρεσίες για να καλύψουν τις αυξημένες ανάγκες, ιδιαίτερα της τουριστικής περιόδου.

Σε 1.057 φθάνουν οι θέσεις για συμβασιούχους που εγκρίνει το ΑΣΕΠ και προκηρύσσουν οι φορείς του Δημοσίου αυτή την εβδομάδα.

Στις Εφορείες Αρχαιοτήτων και στα μουσεία «τρέχουν» οι προθεσμίες για 321 θέσεις φυλάκων και καθαριστριών, ενώ άμεσα εγκρίνονται άλλες 300.

Τα ΕΛΤΑ προσλαμβάνουν στην Κρήτη, τη Χαλκιδική, τη Στερεά και τη Λάρισα. Οι δήμοι πήραν έγκριση για πρόσληψη 184 γυμναστών.

Τα πανεπιστήμια ζητούν έκτακτο επιστημονικό προσωπικό, ενώ στη ΔΕΗ συνεχίζεται η κάλυψη αναγκών με συμβασιούχους τεχνίτες.

104 επικουρικοί γιατροί και 79 στις εντατικές

Έως τις 16 Μαρτίου υποβάλλονται αιτήσεις από ειδικευμένους γιατρούς για την κάλυψη 79 θέσεων στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας και Νοσηλείας Νεογνών 33 νοσοκομείων.

Παράλληλα και έως τις 20 Μαρτίου «τρέχει» η προκήρυξη του υπουργείου Υγείας για την κάλυψη 104 θέσεων στις επτά Υγειονομικές Περιφέρειες από επικουρικούς γιατρούς 24 ειδικοτήτων, οι οποίοι θα εργαστούν με σύμβαση διαρκείας έως και τριών χρόνων. Οι δύο διαγωνισμοί προκηρύχθηκαν από το υπουργείο Υγείας.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.