Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2015

«Έσβησε» παλεύοντας με τον καρκίνο από τη γέννησή της

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Το σπαραχτικό μήνυμα των γονιών που αποχαιρέτησαν την μόλις 1 έτους κόρη τους.

Συγκινεί η ιστορία της Olivia Stance από το ανατολικό Λονδίνο, που γεννήθηκε με καρκίνο και μόλις που πρόλαβε να κλείσει τον πρώτο της χρόνο στη ζωή, προτού φύγει για πάντα.

Οι γονείς της, συντετριμμένοι από την απώλεια, την περιγράφουν ως μία «μικρή αγωνίστρια».

Το κοριτσάκι γεννήθηκε με καρκίνο στο συκώτι και κατάφερε να τον νικήσει, αφού υποβλήθηκε σε δύο γύρους χημειοθεραπειών. Ωστόσο είχε αρκετές λοιμώξεις και τα όργανά της υπολειτουργούσαν.



Η μικρή ήταν αναγκασμένη να βρίσκεται σε μηχανική υποστήριξη με την υγεία της να χειροτερεύει. Οι γιατροί δεν έδιναν καμία ελπίδα να τα καταφέρει και πρότειναν στους γονείς της να την αποσυνδέσουν από την μηχανική υποστήριξη. Εκείνοι προσέφυγαν στο δικαστήριο, θέλοντας να παλέψουν μαζί με την κόρη τους, για να την κρατήσουν με κάθε τρόπο στη ζωή.



Αναγκάστηκαν, όμως, να αποδεχθούν πώς το παιδί τους δεν θα τα κατάφερνε τελικά κι έτσι πήραν την δύσκολη απόφαση να τη βγάλουν από την μηχανική υποστήριξη.

Οι ίδιοι πέρασαν για πρώτη φορά μόνοι τους τις τελευταίες ώρες της μικρής στην ταράτσα του νοσοκομείου, όπου άφησε την τελευταία της πνοή λίγες ώρες αργότερα.



«Με μεγάλη μας λύπη και ραγισμένες καρδιές, πρέπει να σας πούμε πως η μικρή μας έγινε άγγελος αυτό το απόγευμα. Σας ευχαριστούμε πολύ για την υποστήριξή σας. Πολλή αγάπη από την Olivia και εμάς», ήταν το μήνυμα που έγραψαν οι γονείς στο Facebook ευχαριστώντας όλους εκείνους που έστελναν μηνύματα συμπαράστασης.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.